跳至

首頁

尾頁

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

原帖由 jelly-pudding 於 10-3-24 10:35 發表

幼潛係 start from mid-June, 咁你4月刊5月會唔會同bb玩其他playgroup?

jelly,

我問過屋企附近果間(唔記得咩名添), 要1歲先至收, 之後就冇報其他喇...

依家想睇下gymxxxxx中環branch有冇free trail...

民房

bobomami, million thanks for your help. 辛苦晒啦.

我之前試過報幼潛individual, 不過抽唔中, 呢2年真係幾難抽. 唔同以前同大女報果時咁.

唔報其他playgroup住la, 因為有家姐同細佬玩, 成日訓練下隻b, 我諗點都有少少幫助?

子爵府

原帖由 Peace99 於 10-3-24 15:47 發表
bobomami, million thanks for your help. 辛苦晒啦.

我之前試過報幼潛individual, 不過抽唔中, 呢2年真係幾難抽. 唔同以前同大女報果時咁.

唔報其他playgroup住la, 因為有家姐同細佬玩, 成日訓練下隻b, 我諗點都 ...

Peace99: 唔水客氣!

各位,有關既申請文件已經寄出,希望成功啦!

★★★★

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

搭傘問一下, 請問幼潛係咪有得係TST上??
上完Dr. poon想9月抽幼潛上, 係咪下一期報會係5/6月??

birth 5.3lbs
1M 7.9lbs ; 2M6D 10.8lbs ; 3M4D 11.5lbs ; 4M8D 13.78lbs ; 1Dto5M 14.7lbs ; 6.5M 16.2lbs ; 9M 16.5lbs ; 10M 17.8lbs ; 13M 19.2lbs

子爵府

原帖由 piglet0529 於 10-3-25 21:19 發表
上完Dr. poon想9月抽幼潛上, 係咪下一期報會係5/6月??

Yes, TST有得上.

Anyone know the answer for Q2 ar........

★★★★

子爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

原帖由 bobomami 於 10-3-25 16:34 發表

Peace99: 唔水客氣!

各位,有關既申請文件已經寄出,希望成功啦!

CALLING CALLING!! 我抽中左啦!

子爵府

Jelly:
未中呀!今次係排緊個編班次序,跟住會按次序及志願入班,唔知我地入唔入到班呢?

★★★★

子爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

原帖由 bobomami 於 10-4-9 22:06 發表
Jelly:
未中呀!今次係排緊個編班次序,跟住會按次序及志願入班,唔知我地入唔入到班呢?

Oh, 我以為中左tim

大宅

咁幾時先知入唔入到班啊?

子爵府

原帖由 mincola 於 10-4-10 14:54 發表

4月23日會以郵寄方式通知結果me ar....。

I will closely monitor / check my Cheque account ga la...

★★★★

子爵府

原帖由 mincola 於 10-4-10 14:54 發表

4月23日會以郵寄方式通知結果me。

I will closely check/monitor my Cheque Account.

★★★★

大宅

原帖由 bobomami 於 10-4-12 16:27 發表

I will closely check/monitor my Cheque Account.

bobomami,

好...希望會收到好消息啦~

民房

原帖由 bobomami 於 10-4-12 16:27 發表

真係希望抽中啦, 上次我以個人名義抽係5XX, 唉, 想玩下PLAYGROUP都咁難既?

別墅

piglet,

just received the newsletter today. 9月開課既幼潛class會喺6月28日截止報名!

原帖由 piglet0529 於 10-3-25 21:19 發表

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

原帖由 superbreadkaka 於 10-4-13 22:34 發表
piglet,

just received the newsletter today. 9月開課既幼潛class會喺6月28日截止報名!

thanks!

but 我可能報近近地元朗既 Kindermusik...
birth 5.3lbs
1M 7.9lbs ; 2M6D 10.8lbs ; 3M4D 11.5lbs ; 4M8D 13.78lbs ; 1Dto5M 14.7lbs ; 6.5M 16.2lbs ; 9M 16.5lbs ; 10M 17.8lbs ; 13M 19.2lbs

子爵府

原帖由 superbreadkaka 於 10-4-13 22:34 發表
piglet,

.....今期都未攪點, 甘快又下期

係米會原班人馬再報??

★★★★

別墅

都好呀, 近近哋方便d呀, 幼潛我都係揀官塘咋, 近d屋企(不過唔知抽唔抽到!)

原帖由 piglet0529 於 10-4-13 22:43 發表

thanks!

but 我可能報近近地元朗既 Kindermusik...

子爵府

Still Waiting..........

★★★★

子爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

原帖由 bobomami 於 10-4-22 09:26 發表

Still Waiting..........

好緊張, 聽日就知啦!!!

子爵府

原帖由 jelly-pudding 於 10-4-22 09:44 發表

好緊張, 聽日就知啦!!!

If by post, should be on Saturday or next Monday ar......

★★★★

首頁

尾頁

跳至