夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

自從舊年10月初,人渣話我知佢中山小欖有第三者及有個一歲三個月大嘅仔,迫我要同佢分開後,11月大家還有聯絡,11月尾開始一直玩失蹤.個人渣無搵囡囡已經有接近三個半月.這段時間,我時刻留意住囡囡情緒有沒有出現問題,好彩至今都沒有異樣.
雖然大家已經分開,但之後還有很多手尾都要大家去解決.直至最近只好打比個人渣商量,我都很久無搵佢.結果打比佢電話喺通,不過唔接聽,再打就變成未能接通,已關機或變成空號.我又試過隔咗兩日後再打,電話打通又唔聽,打多兩次後我send SMS,我話有事找佢,叫佢回覆,電話唔覆.我再打已變了未能接通......等等.這算喺什麼意思?
個人渣究竟怕什麼?怕我喺電話到會咬佢?!要避開我同囡囡到幾時?連老爺奶奶及我同人渣嘅朋友打比佢,佢都喺唔聽.
我有些朋友同我講,既然事情已成定局,事實喺佢做錯事,佢一直想避到幾時?難道連朋友都無得做?但我當然知道佢啲性格,佢喺一個絕情,無情無義,忘恩負義嘅人.人渣鍾意聽奉承嘅說話,只要一唔啱聽就走人,一喺收線,跟住當你喺仇人.講到做朋友,佢啲性格變到咁小家,根本做唔到我嘅朋友,但我覺得既然大家分開咗,囡囡佢都有份,小朋友喺無辜,做錯事喺佢,就算嬲都喺我!現在反而佢用這樣態度對我同囡囡,算喺咩意思呀?現在如要辦理某些轉名手續,我只好同職員講佢失咗蹤,我搵唔到佢,唔知喺未死咗?!

大宅

forget it, 無情無義,忘恩負義嘅 男人, 早些 遠離 and begin your new life la

男爵府

好媽媽勳章

不負責任呀...

侯爵府

玩下佢囉,你走去報警話老公失蹤,佢出入境都麻煩,如果佢消左案你都可以再報架!
原帖由 mingdo 於 10-3-3 16:04 發表
自從舊年10月初,人渣話我知佢中山小欖有第三者及有個一歲三個月大嘅仔,迫我要同佢分開後,11月大家還有聯絡,11月尾開始一直玩失蹤.個人渣無搵囡囡已經有接近三個半月.這段時間,我時刻留意住囡囡情緒有沒有出現問題,好 ...

禁止訪問

複式洋房

剷上去等佢面慒慒, 不過要客氣d, 費時人地話你小家, 最好同個reception傾下偈, 放d料俾佢傳開佢, 呵呵~

大宅

醒目開學勳章 畀面勳章 親子王國15週年勳章

果然人如其名 --- 人渣...

珍珠宮

好媽媽勳章

你要在心理上當佢死左, 這男人真係人渣, 我心裡邊睇邊鬧.

唔好傷心, 唔好難過, 為這種人唔值得, 祝你在未來遇到真心愛錫你的男人.

複式洋房

原帖由 jaycee_mami 於 10-3-4 07:43 發表
你要在心理上當佢死左, 這男人真係人渣, 我心裡邊睇邊鬧.

唔好傷心, 唔好難過, 為這種人唔值得, 祝你在未來遇到真心愛錫你的男人.

多謝各位!
我由舊年12月時已經同自己講當個人渣死咗算啦!連老爺對住我都話當佢死咗,奶奶話當生少一個!佢阿哥家姐話大好家庭點解唔珍惜呢?
我就話人渣都已經變咗質,二十多年感情又如何?人話變就變.我一直一條心為頭家,一心一意對佢,到舊年十月時話走就走.
我最唔明白點解連個女都可以唔理?點解可以咁忍心?我見有兩夫妻分開咗,但個男人仍然好錫,好掛住自己仔女.
其實心情已經好了很多,我都知道這個人渣已經唔再值得我去諗.只是還有些鎖碎事情未解決罷,再過一排應該會更好!

瑪瑙宮

2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

你男家果邊好撐你

大宅

快哋報警啦....

首頁

尾頁

跳至