跳至

首頁
45678...65

尾頁

別墅

好媽媽勳章

原帖由 cyhh 於 10-3-18 22:30 發表
好呀, 大家交流交通, try多d 如果大家想睇番我bb之前果d, 可以pm我你地嘅email, 我喺facebook add佢吖, 我bb之前影過so ha, take 1, alibaba同埋家工作室, 不過家工作室未post. ...

would you mind add me also? pm you my email address la.

And where is take 1? Any information or website? Are quality good?

別墅

好媽媽勳章

原帖由 Ekko 於 10-3-18 16:42 發表
每日都要來回澳門呀?? 辛苦晒爸爸,咁要叫bb錫多d佢喇...kakaka

話事話,我大仔三年前都影過一輯,果次都影得唔錯,真係要認真d搵番隻碟同張單出黎,睇下係邊到影既先得

...

haha, yes, he wears big smile when papa is back but he treats me as "common" as he sees me always.

大宅

好媽媽勳章

Erica, add左你啦^.^

take 1嘅資料, 我share左喺我另一個post #31
佢地嘅website係www.take1.hk
我都覺得佢地影得唔錯, 你可以去我facebook睇吓~

原帖由 momo627 於 10-3-19 01:48 發表

would you mind add me also? pm you my email address la.

And where is take 1? Any information or website? Are quality good?

男爵府

玩具勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 親子達人勳章

我都想add埋一份呀.....hehe
不過我要番屋企先add到....公司block左facebook=___=

原帖由 cyhh 於 10-3-19 08:57 發表

take 1嘅資料, 我share左喺我另一個post #31

大宅

好媽媽勳章

原帖由 Ekko 於 10-3-19 09:51 發表
我都想add埋一份呀.....hehe
不過我要番屋企先add到....公司block左facebook=___=

好呀,add 啦add啦^^
0906 mama會^^
我email係[email protected]

禁止發言

男爵府

玩具勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 親子達人勳章

我今晚add你先~
頭先我去左take1個web到睇,佢都幾平下,同埋個website d相都幾ok啵~
你係咪已經去影左喇??

原帖由 cyhh 於 10-3-19 12:23 發表

好呀,add 啦add啦^^
0906 mama會^^
我email係[email protected]

大宅

好媽媽勳章

原帖由 Ekko 於 10-3-19 16:11 發表
我今晚add你先~
頭先我去左take1個web到睇,佢都幾平下,同埋個website d相都幾ok啵~
你係咪已經去影左喇??

係呀,27/2影^^
影左六個造型~

我有coupon,$200/3個造型,要晒所有先$380,
兩set共$760,佢每set仲有9張2R相送的。

呢間d造型都幾特別,而佢亦有d standard造型,加上佢平同影得ok,所以如果一d必影嘅造型e.g廁所喺呢度影會抵d,咁如果去貴d嘅地方影就可以影d特別嘅~

不過如果大家想影一d動感d,或者實景多d嘅,呢間就唔啱喇,因為佢冇實景的,同埋大家唔好介意佢地大廈附近嘅環境囉。

大宅

好媽媽勳章

原帖由 littlepiggydad 於 10-3-19 15:55 發表
We went to Studio 123, my baby cried throughout the whole photo shooting . My wife is like .

有時bb唔合作都幾難搞…咁有冇約補影呀?

大宅

我心陏陏想bk dior shum到影,不過成千蚊,而家心理同金錢重係到打緊仗,哈哈!cyhh,你有無打算bk佢呀?

原帖由 cyhh 於 10-3-19 16:31 發表

係呀,27/2影^^
影左六個造型~

我有coupon,$200/3個造型,要晒所有先$380,
兩set共$760,佢每set仲有9張2R相送的。

呢間d造型都幾特別,而佢亦有d standard造型,加上佢平同影得ok,所以如果一d必影嘅造型e.g廁所喺呢度影會 ...

大宅

下個月我都會帶彤彤去studio 123,我好驚佢又會勁喊...因為上次帶佢去soha佢唔肯自己坐低影,勁喊...所以好擔心佢下次都係咁....

原帖由 littlepiggydad 於 10-3-19 15:55 發表
We went to Studio 123, my baby cried throughout the whole photo shooting . My wife is like .

別墅

好媽媽勳章

原帖由 cyhh 於 10-3-19 08:57 發表

Thank you, let me see it tmr.

別墅

好媽媽勳章

yes la, sometimes it hard to "forsee" the baby's behavour la.......

別墅

好媽媽勳章

原帖由 dumbo0620 於 10-3-19 23:51 發表
我心陏陏想bk dior shum到影,不過成千蚊,而家心理同金錢重係到打緊仗,哈哈!cyhh,你有無打算bk佢呀?

oh, what is it? The one you mentioned who take your pregency photos?

別墅

好媽媽勳章

原帖由 CCWai 於 10-3-20 00:56 發表
下個月我都會帶彤彤去studio 123,我好驚佢又會勁喊...因為上次帶佢去soha佢唔肯自己坐低影,勁喊...所以好擔心佢下次都係咁....

There are girls there and they really try all their best (I really appreciate this) to make your babies smile. Just don't know if your girl will be scare of strangers ler?

大宅

好媽媽勳章

我冇呀…因為我聽人講佢煙癮大,好臭,同埋之前好似冇姐姐幫手,塙到影成五六個鐘,我怕咁樣我會死…
原帖由 dumbo0620 於 10-3-19 23:51 發表

大宅

好媽媽勳章

原帖由 Ekko 於 10-3-19 16:11 發表
我今晚add你先~
你係咪已經去影左喇??

EKKO, ADD左你喇^.^

別墅

我都影左studio 相了, 無造型的
http://picasaweb.google.com.tw/cclalamo/MT101253_ethan#

我下個月會再去studio123影造型相

大宅

好媽媽勳章

原帖由 easymo 於 10-3-20 10:21 發表
我都影左studio 相了, 無造型的
http://picasaweb.google.com.tw/cclalamo/MT101253_ethan#

我下個月會再去studio123影造型相
都影得幾自然wor,特別係黑色背景果d,貴嗎?

男爵府

ooo....我呢排突然add左好多個0906mami....差d分唔出邊個打邊個...kaka

原帖由 cyhh 於 10-3-20 08:37 發表

EKKO, ADD左你喇^.^

首頁
45678...65

尾頁

跳至