樓市動向

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

家人回港渡假, 時間大概 15 days. 由3月31日至4月中. 有available可以pm我, 謝謝

珍珠宮

2024年龍年勳章

其實咁短時間, service apartment都唔會租啦, 所以我諗你唯有諗酒店咋.

原帖由 hi-hibaby 於 10-3-4 15:07 發表
家人回港渡假, 時間大概 15 days. 由3月31日至4月中. 有available可以pm我, 謝謝
希望每天開心渡過 ;-)

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 大廚勳章

service apartment應該ok bor
我朋友上年xmas返來~2 weeks
都係住service apartment (係麥當勞道)
佢話平過住酒店好多wor (Conrad)

原帖由 Jessy 於 10-3-4 16:17 發表
其實咁短時間, service apartment都唔會租啦, 所以我諗你唯有諗酒店咋.

珍珠宮

2024年龍年勳章

乜原來有service apartment可以唔駛租一個月咁好? 咁樓主要問下了, 因為唔係間間都得.

原帖由 伊芙蓮 於 10-3-4 16:40 發表

希望每天開心渡過 ;-)

複式洋房

Will search around, thanks

大宅

半個月 ?! 正常業主寧可丟空

大宅

有幾多人呀, 可以try吓這間, 我星加坡朋友全家來都係幫佢地Book架。

世運臺酒店http://www.hkideahotel.com/hongkonghotels/Olympic-Terrace-Suites.html

不像酒店, 其實係一座住宅, 改為出租用途。

原帖由 hi-hibaby 於 10-3-4 15:07 發表

複式洋房

budget $5000 for 15 days, can anyone help?

公爵府

Sorry 恕我直言, 個 budget 咁少, 我諗連重慶大厦一間房仔都未必得呢?

原帖由 hi-hibaby 於 10-3-6 17:23 發表
budget $5000 for 15 days, can anyone help?

首頁

尾頁

跳至