跳至

首頁

尾頁

子爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章

我想比個囝試下聲威個bb音樂啟蒙班, 諗住近d !! 又想報tom lee, 仲諗緊!

原文章由 SoBBMaMi 於 07-9-25 13:43 發表
想比3歲囝囝學游水同返MUSIC PLAYGROUP,大家有冇好提意.

子爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章

Hi Able,

請問$1390包唔包安裝?

原文章由 Able 於 07-9-21 10:24 發表
hi funny,

我屋企人間新寶城三、四年前換咗部 whirlpool, 機身薄D,但闊度OK,安裝時好似加咗塊木板。
我頭先打去惠而浦門市問,現時價錢 $1390 有貨,你自己 click link睇下。

系 列: 至靈巧抽油煙機
產 品 型 號: VT381X ...

[ 本文章最後由 Funny 於 07-10-4 15:03 編輯 ]

子爵府

我決定裝Panasonic !!

原文章由 Mrsleaf 於 07-10-15 09:20 發表
我家近日部機都壞咗, 但度過闊700mm, 但你講那款whirpool 係710mm, 真的裝到嗎? 用不用介兩邊的木廚櫃呢? 謝謝!

子爵府

我選了最貴個隻model (731), 不過我是經staff買, 會平些.

原文章由 Mrsleaf 於 07-10-15 12:32 發表
請問你選了什麼model? 價錢如何? 昨天行新都城, 剛巧panasonic 有promotion, 價錢平那款都要$1780, 不過是700mm的, 個款良良地. 同埋又要睇吓出油煙位是否正中後面, 我還未有空check呢!

...

子爵府

Welcome!! 小朋友返學未呀?

原文章由 kakiuma 於 07-10-30 18:30 發表
我搬咗嚟新宝城都有一年多....有咩function預埋我....我亞仔2歲半多d....

子爵府

強都無用架, 因本身條喉位得4吋, 根本唔夠力!

原文章由 Mrsleaf 於 07-11-3 11:55 發表
揀邊部的重任已經交咗比我老公同姑仔搞掂啦, 因為我要照顧個女, 佢地最终揀咗"日霸", 在新都城二期某間電器鋪買, $2xxx, 不過佢個size啱同吸力強過其他牌子.

...

子爵府

不需換喉, 包普通安裝.

子爵府

聽講早幾日有人跳樓, 你地知唔知?

子爵府

我好憎2樓日本城, 個女人態度好差!

子爵府

我今次洗被都係用地下個間, ok la.

子爵府

點解你搬番咁細? 我覺得527 同 606 唔差太多. 只係個廳大d!

子爵府

Hello. 好耐無黎呢度喇!! 新寶城媽咪最近有咩搞緊呀??

首頁

尾頁

跳至