跳至

首頁

尾頁

複式洋房

我覺得呢個阿姐份人好有責任感/做野有條理/信得過, 所以先喺度推介. 我因為已轉做全職媽咪先唔再用佢. 佢都係住大埔, 所以會方便D. 我唔係喺度賣廣告, 只係想分享下, 睇下邊個想搵人又冇咩頭緒可以試下,邊個有興趣就PM我啦.

水晶宮

原帖由 tangirl 於 10-3-5 17:58 發表
我覺得呢個阿姐份人好有責任感/做野有條理/信得過, 所以先喺度推介. 我因為已轉做全職媽咪先唔再用佢. 佢都係住大埔, 所以會方便D. 我唔係喺度賣廣告, 只係想分享下, 睇下邊個想搵人又冇咩頭緒可以試下,邊個有興趣就 ...
pm me,thanks!

子爵府

畀面勳章

pm me thx

男爵府

畀面勳章 親子達人勳章

我都想要d資料, 唔該~

大宅

Pls PM me, many thanks!

男爵府

畀面勳章

Please pm to me. Urgent!

Thanks!

複式洋房

唔好意思, 在此留過言俾我嘅人請CHECK番你嘅私人訊息, 我剛回覆左你地.

請各位如想要資料的話, 唔好喺呢版留言, 我好少開番D舊題目番睇, 請直接PM我. 我會睇得密D.

複式洋房

家務助理

hi tangirl, would u pls pm me the contact details of 家務助理. tks! sammygirl

原帖由 tangirl 於 10-3-5 17:58 發表
我覺得呢個阿姐份人好有責任感/做野有條理/信得過, 所以先喺度推介. 我因為已轉做全職媽咪先唔再用佢. 佢都係住大埔, 所以會方便D. 我唔係喺度賣廣告, 只係想分享下, 睇下邊個想搵人又冇咩頭緒可以試下,邊個有興趣就 ...

首頁

尾頁

跳至