親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

別墅

我去完.又係住係園入面.
六點之後樂園入面無食.好慘
有朋友住樂園外面.食就多選擇

子爵府

虎到金來勳章 牛年勳章 畀面勳章

我都打算復活節去,邊到book房平d?

子爵府

原帖由 parent007 於 10-3-7 13:59 發表
我去完.又係住係園入面.
六點之後樂園入面無食.好慘
有朋友住樂園外面.食就多選擇

請問樂園入面好玩嗎?

禁止訪問

複式洋房

我都想復活節去. 住邊間酒店好? 我打算玩3日2晚.各位有沒有高見?

男爵府

我的育兒心得勳章 環保接龍勳章

我剛去年11月去完! 住房車酒店
房車酒店新, 房間都OK, 不過一D都唔方便, BOOK車往茶溪谷/大峽谷, 酒店內只有一間餐廳, 茵特拉根酒店就方便好多, SPA & 茶溪谷就在旁邊, 不過就好貴囉,但園內的酒店都一樣, 夜晚係乜都無, 對外交通又唔多.
所以個人覺得最好都是住向大梅沙D酒店, 夜晚多d地方食野 & 有地方行下.

茶溪谷得個行字,但茶溪谷內的茵特拉根礦泉SPA好得, 有時間可以去下

強烈見意各位要平日去, 星期五同星期六的境況差好遠,
星期五我可以直接上小火車,
星期六9時多已經要等差不多一小時!
如在Weekend 只有玩排隊. 我見d人在大俠谷等叢林纜車or 雲海索道, 相信要2小時有多!
原帖由 SOMAN2603 於 10-3-7 01:43 發表
我想在復活節去東部華僑城
book深圳茵特拉根華僑城主樓酒店

請問有無人去過,
可否分享下你們的行程

感激!!

大宅

我復活節會去, 但我哋唔住東部華僑城入面既酒店, 因為好貴, 而家我book咗大梅沙京基海灣酒店兩晚, 諗住自己搭車&買入場卷, 我想問華僑城入場卷大小&小童幾錢一張, 有冇特別優惠呢?

男爵府

我的育兒心得勳章 環保接龍勳章

我之前是向中旅買package, 包大俠谷、茶溪谷、兩日

大俠谷、茶溪谷也可單獨入園,單日單園門票分別爲130元。
身高1.2米以下的兒童(含1.2米)免費入園;身高1.2~1.5米(含1.5米)的兒童半價入園。

09年7月1日起至年底,原價220元通玩大俠谷、茶溪谷、大華興寺等三大景區聯票現只需180元。重可以玩兩日。
(第壹天入園時保留好景區聯票存根,11:00—18:00在大俠谷或者茶溪谷出園處保存指紋,第二天憑聯票存根同時識別指紋再次入園。)不過唔知依家重有無

或者check下中旅, 應該佢地都有正入場券買

原帖由 littlecat 於 10-3-8 15:35 發表
我復活節會去, 但我哋唔住東部華僑城入面既酒店, 因為好貴, 而家我book咗大梅沙京基海灣酒店兩晚, 諗住自己搭車&買入場卷, 我想問華僑城入場卷大小&小童幾錢一張, 有冇特別優惠呢? ...

子爵府

原帖由 littlecat 於 10-3-8 15:35 發表
我復活節會去, 但我哋唔住東部華僑城入面既酒店, 因為好貴, 而家我book咗大梅沙京基海灣酒店兩晚, 諗住自己搭車&買入場卷, 我想問華僑城入場卷大小&小童幾錢一張, 有冇特別優惠呢? ...

我都想book大梅沙京基海灣酒店,請問你喺邊到book?同埋幾錢晚?Thank!

大宅

我幫萬福旅行社訂, 雙人海景房$1,170.-/晚, 我覺得既貴, 但冇法啦, 假期去一定會貴.

子爵府

住[淩海酒店 ]啦, $380 一晚, 都OK ,行過去都系 15 分鐘,,, 去517 訂..!

禁止訪問

男爵府

可唔可以俾517個網址我呀,唔該!!!

$1568係唔係2日1夜價錢??

原帖由 SOMAN2603 於 10-3-10 00:04 發表
我都係京基酒店2晚,不過買套票。
1/4是平日---$1080人民弊,送2張華僑城入場券,2自助早餐
2/4是假日---$1568,送的同上,再多送2自助晚餐(值$198每位)
我覺得個價都ok
我係517道book,上次我去長隆都是找517

你幾時去,我個仔矮 ...

大宅

虎到金來勳章

我booked x東,住華僑城貴果只, $16xx, 包來回車票,早餐,嬋show,大俠谷、茶溪谷,spa入場

大宅

原帖由 SOMAN2603 於 10-3-10 00:04 發表
我都係京基酒店2晚,不過買套票。
1/4是平日---$1080人民弊,送2張華僑城入場券,2自助早餐
2/4是假日---$1568,送的同上,再多送2自助晚餐(值$198每位)
我覺得個價都ok
我係517道book,上次我去長隆都是找517

你幾時去,我個仔矮 ...

517係咪大陸網? 信用卡找數安全嗎?

男爵府

醒目開學勳章

如清明經沙頭角去華僑域, 過關是否好多人?

禁止訪問

禁止訪問

男爵府

收到, 唔該晒.

原帖由 SOMAN2603 於 10-3-10 23:46 發表
已pm你

是的,$1568是2日1夜。

首頁

尾頁

跳至