跳至

首頁

尾頁

別墅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

各位靚媽, 除佐參加5.21三歲生日會,
你地會唔會再整個小小的生日會.
我有哋心思思, 有冇好介紹?

男爵府

BK猜猜猜慶中秋

咁又冇喎

3歲生日可以唸D有活動嘅 party 啦, 去"生日聚會" 果度睇吓

別墅

搵到相關資料了. 唔該晒. 不過好貴.
3歲生日,都系自己友食吓飯算了,

大宅

我會幫囡囡去麥記搞個小型生日會. 貪佢唔洗點花時間去安排, 而囡囡又超鍾意.

另外, 再plan左去Disney 住一晚同去影樓影相.

如果妳唸住搞party, 要早d 決定book場. 因為我2月book麥記時, 都有唔少星期六日full左喇.

別墅

唔該晒.... LittleEggBB
呵, 我唔搞 party 啦. 都系自己人,
心儀的場地卻要使7/8仟元.
咁高的費用等讀 K1, 識地同學仔再搞好過...

我地都會去 Disney 住一晚 + 食自助晚餐.
因為我個仔超中意 米奇, 希望佢有個難忘的三歲生日 ...

男爵府

BK猜猜猜慶中秋

呢個提議又幾好喎

原帖由 許咪咪 於 10-3-12 19:53 發表
唔該晒.... LittleEggBB
呵, 我唔搞 party 啦. 都系自己人,
心儀的場地卻要使7/8仟元.
咁高的費用等讀 K1, 識地同學仔再搞好過...

我地都會去 Disney 住一晚 + 食自助晚餐.
因為我個仔超中意 米奇, 希望佢有個 ...

複式洋房

三歲生日會

我都想參加可以嗎??

別墅

karman0211
-----------------------------------------
10-3-14 09:32 PM 三歲生日會
請問三歲生日會還有沒有位我都好想玩呀
-----------------------------------------
妳問錯人啦.

..... fishmum 跟進 3歲生日會的事情.

fishmum, 有人想加入 ....

首頁

尾頁

跳至