親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

男爵府

我想一家人復活節自由行去長隆玩三日兩夜有一個五歲半小朋友,想問吓點安排行程好呢?

男爵府

原帖由 萱萱娃娃 於 10-3-9 08:54 發表
請問你買咗package未ar, how much?

我只係訂咗兩晚酒店,門票同車飛都未訂呀!

男爵府

原帖由 萱萱娃娃 於 10-3-10 08:52 發表
請問只book兩晚酒店, how much ar, thx

我book咗兩晚番禺駿粤酒店四星3/4-5/4人民幣270一晚,包兩個早餐,酒店到長隆有車接送來往.
今日係中旅訂咗車飛同大馬戲門飛啦!

男爵府

原帖由 KooKoo 於 10-3-10 17:57 發表

我地都係咁book呀, 唔同嘅係我地會搭船, 係呢你已訂埋馬戲門票, 要幾錢呀?

馬戲門票我買咗3/4晚 7:30成人$198小童$117,不過而家心大心細係香港訂動物園門票定去到酒店先買?中旅賣$160成人.

男爵府

原帖由 etcwendy 於 10-3-11 00:22 發表
我都係book咗駿粤 4/4 人民幣270,佢仲EMAIL咗D長隆資訊俾我:

酒店當天出售長隆景點門票:
香江動物園 140元人民幣 (酒店免費車 9:30去/16:00接回)
長隆歡樂世界 165元人 ...

我係香港訂馬戲門飛係伯到時買唔到飛,所以咪訂咗先囉!

男爵府

原帖由 jk923 於 10-3-11 14:40 發表
請問呢間酒店o k嗎?2大2細夠唔夠住?有無d大d嘅房?可以經邊度boo k?

我都係訂kookoo個間,我搵黃生訂房

男爵府

原帖由 KooKoo 於 10-3-12 09:49 發表

hoiyan, 我係先send email, 跟住係劉小姐打畀我confirm 啲床(因之前諗住加床), 佢好好人話其實唔使加床, 佢話啲雙人床好大架, 除非個小朋友係大隻仔或 over 14/15 先要加床, 之後我再有更改就都係搵劉小姐喇:wahah ...

KooKoo,你幾多號去呀?我book咗3/4-4/4.阿黃生都係咁同我講唔駛加床.你係邊度買大馬戲門票呀?幾錢?

男爵府

原帖由 KooKoo 於 10-3-16 09:29 發表

hoiyan, 我同你一樣都係 3/4 & 4/4, 馬戲門票都係之前你提醒左, 驚去到會冇位, 所以星期日我都係幫襯左中旅, 大人198, 小童117, 我買嘅時候都有問個中旅職員, 話去到先買會唔會冇位, 佢答機會微啲. ...

KooKoo,你既行程同我咁似,到時睇吓有冇機會同你相認先........哈哈

男爵府

原帖由 jk923 於 10-3-29 11:25 發表

同你同一日去果個應該係hoixxx,我4月6先出發呀,不過你5號晚返的話,可能未必睇到你分享。不過點都好,返黎再傾過,我係另1topic有媽咪介紹我boo k車,打去問佢話尤可以boo k車連司機係動物園裏面自遊行,可以邊係車睇 ...

jk932冇講錯呀!KooKoo我先係同你同一日出發呀!哈哈....仲話同我相認

男爵府

原帖由 KooKoo 於 10-4-7 12:05 發表
hoiyan, 4月4日嘅早餐時段勁混亂, 你地有冇食到呀? 我地最後冇去歡樂世界, 馬戲好好睇呀

KooKoo,我成九點半先落去食早餐,不過都冇咩野食啦!我坐咗係出面張圓抬,我都覺得勁亂呀!又唔好食,所以5號都冇落去食啦!我去咗強記食粥.
我有去歡樂世界,阿仔話好好玩,馬戲都好好睇
咁你去咗邊呀?

首頁

尾頁

跳至