論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

大宅

如題. AGENT 話無辦法, 而個等個賓睇下月底是否會出現.

我自己要返工, 小朋友放假好難搵人睇. 好等人用, 是否應該取消個賓, 再請過....

都唔知去邊搵現貨, 間間AGENT都無人.

如果係你, 你會唔會等下去?

男爵府

一個月後先上機~~
我唔會等佢
我而家呢個工人黎之前話佢ex mum 唔比佢走
遲咗成個week 先到, 仲要唔 sure ex mum 幾時出晒糧比佢, so 唔走
我就同老公去agent 度扮搵第個工人
話唔等佢喇
in 緊個工人時 agent 話"咁啱"個工人打黎話9/3一定到
你可以上agent 度in 吓人, 話見到啱就請, 唔等果個
等d agent 做吓野
亦warn 吓工人, 唔好等佢地以為無咗佢地唔得
大把工人等緊工做

大宅

好媽媽勳章

原帖由 TINGMUM 於 10-3-10 11:51 發表
如題. AGENT 話無辦法, 而個等個賓睇下月底是否會出現.

我自己要返工, 小朋友放假好難搵人睇. 好等人用, 是否應該取消個賓, 再請過....

都唔知去邊搵現貨, 間間AGENT都無人.

如果係你, 你會唔會等下去? ...

嘩! 一個月, agent啲招數真係愈來愈多, 我會唔等囉, 未來都咁煩, 來左咪仲多煩野, 真係要認真考慮...

別墅

我唔會等.
未嚟已經咁大牌, 嚟到仲唔比佢牽住走 ?
學 chaklongma 話齋, 上 agent 度揀第二個, 睇吓個工人收到風仲係咪咁唔在乎份工, 如個工人都堅持, 咁你都唔使要.

大宅

畀面勳章

摟主
等一个月唔係有問題!但是一个月之後再等你會點呢?未到已經玩吓,難補來到就慘。

首頁

尾頁

跳至