自由講場

跳至

首頁
12345...8

尾頁

大宅

唔知大家有冇響街見到D女仔/女人, 著住對絲襪就當自己著咗legging, 外面就就咁著件長少少既衫襟住個屁股就算!

真攞命!, 有時見到D亞姑咁既年紀都係咁著!

公爵府

嘻嘻~~ 睇到你個 topic (未入黎睇內容) 我個心重諗, 唔著褲, 即係著裙啦~~

等待驗證會員

係呀! 我都時常見到...
上次搭車有個大嬸...著條黑色好透既襪褲...上身件衫又唔夠長...我完全睇得到佢裡面個條白色底底......真係好嘔...

侯爵府

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

唔知依家咁著先叫潮, 我就覺得好攞命... 引埋d咸濕佬犯罪

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

無論年齡多少,甘著我都覺得好核突.明明係絲襪就當面褲著出街!

大宅

回覆 1# 細芝麻 的文章

agree!

因為太貼身! 有時D咸濕佬真係會有遐想!

大宅

好媽媽勳章

同意. 唉, 我仲以為自己老土先咁諗添. 真係冇眼睇.

琥珀宮

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

原帖由 零零七 於 10-3-14 14:52 發表
唔知大家有冇響街見到D女仔/女人, 著住對絲襪就當自己著咗legging, 外面就就咁著件長少少既衫襟住個屁股就算!

真攞命!, 有時見到D亞姑咁既年紀都係咁著! ...
真攞命.............
casllsac 該用戶已被刪除

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 陪月勳章

侯爵府

畀面勳章

真係呀...依家真係好多人都咁著架...真係攞命呀!!

水晶宮

畀面勳章

我覺得係家陣d女仔/女人越黎越鐘意"暴露"
有咁短著咁短, 有咁低胸得咁低胸, 都唔知博乜 ?
比人望住時就左遮右扲咁閃閃縮縮, 著得就預左
比人眼望望啦, 都唔知咩心態 ?

.....

子爵府

BK Milk勳章

我見過一個頗肥既女人著對令身既絲襪
上身件衫係岩岩到PETPET~都庶唔哂個PET
我係後面見埋佢條底底
貓也好,狗也好,請愛護尊重每個生命體

珍珠宮

好媽媽勳章

我昨日在街上都見到人著legging+超短裙, 一身黑色的,

D人以為自己好有型好潮, 其實legging只係深色襪褲, 唔係一條褲黎架, 走哂光益哂班中年麻甩佬, 好蠢就真!

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

可能佢地都唔知原來透得咁緊要。

水晶宮

環保接龍勳章

見過!
真係好肉酸!

男爵府

原帖由 claudialuk 於 10-3-14 15:05 發表
係呀! 我都時常見到...
上次搭車有個大嬸...著條黑色好透既襪褲...上身件衫又唔夠長...我完全睇得到佢裡面個條白色底底......真係好嘔...

我d fd(廿幾歲) 佢地有著白色打底褲喎,即係以前PE排球短褲!

大宅

The one who starts this topic is doing us a favour in letting us know how normal we are, especially in defining the sense of beauty. She helps us to know we are normal, otherwise I thought there is sth wrong with oneself. I

侯爵府

牛年勳章 月餅勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

最驚就係d阿嬸晨早流流大大個W迎面而來 好似同同你打招呼咁

伯爵府

開心吸收勳章 環保接龍勳章

如果擁有(真正model的)一雙修長美腿, 就算啦。
但在街上經常見到一雙雙"蘿蔔腳"、"大象腿"都係咁著住legging, 無遮無掩周圍逛......只可以用一個四字詞去形容------慘不忍睹。
人貴自知, 貪靚係好, 但要知自己的優點缺點, 盲目"跟貼"潮流, 有時會弄巧反拙, 自暴其短。

首頁
12345...8

尾頁

跳至