自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

畀面勳章 BK Milk勳章

知足常樂 自得其樂 苦中作樂

水晶宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章

Cwb 成曰見,最勁個次見到個廿靚著個條裡面係一tback 兩舊patpat肉浪浪下

子爵府

醒目開學勳章 環保接龍勳章

我成日都見...
好怕!!! legging都好d"
絲襪真係攞人命!!!!!

大宅

回覆 1# rr002 的文章

最慘係D人唔自量, 係又跟風, 唔係又跟風, 自暴其短, 簡直係虐待人地雙眼!

男爵府

原帖由 seaman1982 於 10-3-15 06:31 發表
响我心目中~
legging就係legging~
絲襪就係絲襪~
係兩回事黎~
著legging其實我覺得OK~當然前提係件衫/裙要過屁股~因為咁貼身~就算唔透都會現形~
但絲襪就係襪~唔係褲~我接受唔到~
我好唔明~我出街想買legging~行十間 ...

agree.

過年前, 同大女買左件好長既tee, 諗住去葵涌廣場買條legging俾佢, 點知間間都係俾厚絲襪俾我, 我話, 我要legging, 襪褲, 唔係要七分絲襪. 點知重俾d sales寸我, 好似係我唔識野咁.

有咩可能絲襪當legging 著架! 咁鬼肉酸. 我唔想我女好似街果d大嬸咁嚇人呀!

最後都係走去uniqlo 先買到對legging俾佢.

伯爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我自己都有著legging,但原因係因為覺得自己對腳唔夠靚,又想著裙,於是就會襯返條legging如果露左petpet住我又覺得完全唔得囉。講真啊我真係見過好多人都係著尼d當褲著架,真係好核突,我有朋友就好鍾意咁著,佢係著d長身T,岩岩到petpet位但係又會露到小小出黎,跟住著條好薄架legging,我都試過提佢︰喂....露曬出黎好似好核突喎,佢就答我著尼條褲啦唔怕 真係好難頂
追追逐逐  分手再失戀   

只為尋你    伴我一生

複式洋房

有時真係唔想望,但一上樓梯,就乜都比人望到晒,(真係洗眼都洗唔切)有d著條深色絲襪,就當legging,不過有d都好透,條碎花底底都比人睇到晒,件tee又唔夠長,成個pet比人見到晒.好嘔ja
好心佢地果班人唔好再咁著啦,當做下好事.真係好噁頂

禁止訪問

洋房

同意 legging 係要腿長先好睇

大宅

情況好似越來越嚴重!

大宅

原帖由 kitty 於 10-3-14 23:16 發表
一早發現左了..
大把..由其上年紀果d可能佢地以為襪褲= leggings

襪褲改型 legging 款, 質地不變....變成而家既"緊身超簿襪褲"啦

大宅

古有"國王的新衣"

而家有"阿婆的襪褲".....都係以為自己有著

其實係冇著!

原帖由 EMMA88 於 10-3-16 16:00 發表

襪褲改型 legging 款, 質地不變....變成而家既"緊身超簿襪褲"啦

大宅

好媽媽勳章

原帖由 零零七 於 10-3-16 21:20 發表
古有"國王的新衣"

其實係冇著!
哈哈~你形容得好好貼切,仲貼過阿婆對絲襪~

講返正題~我都有著legging,不過一定會''親''條裙或者好長既衫(姐係果d長到大睥中間再落少少果d),
另外絲襪露絲襪頭出黎,真係好難睇~

伯爵府

好媽媽勳章

古有"國王的新衣"

其實係冇著!
我家有一隻似狗的貓b ,一隻寄居狗b ~
日日貓狗大戰^^

大宅

總之恐怖!!! 正如之前有人講, 睇到冇運行!

而家攪到自己有少少心理變態.......時時留意街上面著legging 個D女人有冇走光; 同埋有幾核突!!!!!!!

古有"國王的新衣"

其實係冇著!

複式洋房

好嘔心,好彩我無見過d太激ge...

大宅

救命!
今日20度都未夠,都仲未係好熱, 就見到d o靚妹著住條平腳底褲咁短o既褲岀街, 遲d再熱d唔知點算!

原帖由 lemonleaf 於 10-3-16 15:47 發表
情況好似越來越嚴重!

子爵府

我都曾懷疑我同事嘅果條唔知咩泥! 但又唔好意思問!! 開左d個topic真好, 我估我同事果條都係較厚嘅粉紅紫格仔襪褲+長身衫!!! 佢大肚到臨生, 見佢咁樣著過幾次, 但上衫不是大肚衫, 其實唔多緊要, 但攞命係, 衫只剛遮到petpet, 肚又大, 前面扯高左, 後面就剛剛好, 但最攞膽係果條嘢貼身到爆... 雖然冇走光, 但超級短... 我都有d"下"想...想像佢坐低果下,後面...會唔會露底!!! mouth:

禁止訪問

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至