跳至

首頁

尾頁

民房

hello, 有冇09年9月出世既媽媽爸爸有興趣帶bb出來與同齡既bb聚會, 我好想比囡囡見下多d同齡既朋友仔, 同埋同各位爸爸交流意見呀!

子爵府

畀面勳章

有呀, 我個細佬bb係9/5
你有無參加下月既半歲party呀??

男爵府

好呀, 我都想b女(21/9)同多d同齡的bb玩, 唔使下下一見到d bb就喊~

複式洋房

My baby boy Parkin was 0909bb, if you have gathering, Pls e-mail: [email protected]

複式洋房

My baby boy is 0909bb, I felt interest to your gathering, e-mail: [email protected]

民房

半歲生日會?? 請問係邊道攪家?? 但下個月BB已經七個月咁濟, 仲可唔可以參加家?

唔知大家有無FACEBOOK ACCOUNT呢?
我地可以喺FACEBOOK 約下商量下點樣約出野玩下呀!

其實我個囡而家都好認人, 見親陌生人都喊,
所以我都想TRAIN 下佢, 等佢見多D唔同既人.....

子爵府

畀面勳章

原帖由 wuchiwing 於 10-3-16 00:14 發表
半歲生日會?? 請問係邊道攪家?? 但下個月BB已經七個月咁濟, 仲可唔可以參加家?

唔知大家有無FACEBOOK ACCOUNT呢?
我地可以喺FACEBOOK 約下商量下點樣約出野玩下呀!

其實我個囡而家都好認人, 見親陌生人都喊,
所 ...

半歲生日party已cut左人了, 你可以去睇下bk的0909半歲party題目~
係呀, 7個月, 因為好多bb要打半歲針, 打針後可能有幾天唔係咁舒服, 所以搞手安排係下月舉行半歲 party~ 那就可以有更多0909bb參加~
另我facebook: [email protected]

複式洋房

09年9月出世的bb聚會

我囡囡琳琳都係21/9/2009 出世 ^.^

佢認得人, 不過仲未怕生保~ 有機會大家多D 聚下啦! 一齊分享下心得~~
我 FB: [email protected]
SYLVIALEUNG
有好多琳琳生活照啊~

別墅

回覆 8# Babyshopping 的文章

我地帮9月妈妈大肚开始就出来过几次架喇hehe,你可以去呢度同我地倾下,甘下次有聚会又可以一起出来hehe
http://www.discuss.com.hk/viewth ... page%3D1&page=1

複式洋房

原帖由 mayai 於 10-4-2 18:42 發表
我地帮9月妈妈大肚开始就出来过几次架喇hehe,你可以去呢度同我地倾下,甘下次有聚会又可以一起出来hehe
http://www.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=11683078&extra=page%3D1&page=1 ...

阿May, 你好嘛?

今次第4月4號嚟唔到, 所以十分期待下次聚會呢~~

大女:Mena
細女:Vanilla

侯爵府

我女女係9月6日,我都無參加半歲生日party,你地攪得成我都想gathering。

honsanjai  我個仔仔都係090906 的 ^^  發表於 11-6-30 23:38

洋房

我個女都係9月1 日出世,我都想參加你哋既gathering.
我fb:[email protected]

大宅

好媽媽勳章

我都想參加呀~
my fb: [email protected]

別墅

add me fb: [email protected]

別墅

回覆 10# chuwongchubay 的文章

去食自助餐好開心ar!
我都好想去~~

別墅

陪月勳章

回覆 1# mylittlebabyhk 的文章

有興趣...有興趣...幾時同邊到呀??
FB: [email protected]

大宅

my facebook ; [email protected]

別墅

hello~~

各位媽咪我都有興趣帶我B仔出來呀,
我email係[email protected]

支持攪聚會呀!!

民房

我都想參加呀~
my fb :[email protected]

複式洋房

my fb: [email protected]

首頁

尾頁