跳至

首頁
12345...11

尾頁

男爵府

好媽媽勳章

尋日媽媽聚會先知咁多媽咪住港島喎. 我地可以分享下有咩地方買bb 野又就腳又平!
地點:利園cova
日期:4月16(星期5)
時間:15:00-17:30
cova:約$210

小兔咕----- prefer 平日 4月10曰唔得------prefer lippe ...
ala ------ 平日&周未 ok, 4月19唔得 ---- both ok
salsalee----prefer 平日 (4月17&24曰唔得)----prefer clipper
bigeyecat-----4月份雙數日子我放2點,或任何一日(我request dayoff)------Clipper lounge有冇咸點食?我未食過
rachel-mi ------ 我要返工 , 所以周未先得 (如果你哋係決定平日去 , 可以唔駛理我) ---- both ok
ypychung ----- prefer 平日---- both ok
small531-----任何日子...任可地方
Honey ------ 我要返工 , 所以周未先得 (如果你哋係決定平日去 , 可以唔駛理我) ---- both ok
lalamike------ 我要返工 , 所以周末先得 (如果你哋係決定平日去 , 可以唔駛理我) ---- both ok
avisedwin------我基本可以,不過有時要返工見客,所以未知幾時唔得...^^

男爵府

好媽媽勳章

我係住大坑既, 所以平時成日行cwb, 同中環. 天后都有行. 天后同中環都有好多有機店嫁!
cwb 同中環都有不少樓上bb 店~~~

禁止訪問

別墅

我响北角呀!小兔我o尋日見到你呀,不過我同老公一齊見你又同其他媽咪傾跟計所以無過黎打招呼.

大宅

我都係北角~~~~ ^.^

男爵府

好媽媽勳章

原帖由 olist 於 10-3-15 14:11 發表
我响北角呀!小兔我o尋日見到你呀,不過我同老公一齊見你又同其他媽咪傾跟計所以無過黎打招呼.

尋曰人太多喇!認人都花左唔少時間!不過我地住咁近, 一定有機會再見既

公爵府

Hi, 我冇join buffet, 住quarry bay, 中環返工, 有個4歲多仔仔, bb日用品多數去吉豬島/永安買, 亦喜歡行中環/灣仔/赤柱出口店, 好多時會買到又平又靚bb衫架!
我將這事告訴你們,是叫你們在我裡面有平安.在世上你們有苦難,但你們可以放心,我已經勝了世界. (約16:33)Born 3.02kg/1m 4.52kg/2m 6.06kg/3m10d 7.19kg/4m25d 8.38kg/6m 8.79kg/7m 9kg/8m 9.6kg/10m3w 10.2kg/12m 10.2kg/13m 10.8kg/16m 11.2kg

侯爵府

大廚勳章 好媽媽勳章

我都報到先!
我住太古
淨係識得去apita同jusco咋
不過聽得多bkmama的意見
都會去吓護協同埋樓上店囉
真係多謝晒大家啊!

原帖由 小兔咕 於 10-3-15 12:51 發表
尋日媽媽聚會先知咁多媽咪住港島喎. 我地可以分享下有咩地方買bb 野又就腳又平!

大宅

I worked in Central and live in Hung Hom. I also want to know any good bb store in Central so i can go at lunch and after work lei.

I also like to go to Jusco and Yata in shatin for bb stuffs

大宅

Hihi! 我住鴨脷洲!
我係新手媽媽,得閒交換吓心得 !多多指教!

男爵府

好媽媽勳章

中環我去mother orgainc同orgainc baby.
但係我就比較like orgainc baby, 因為佢有減價衫仔賣. 同埋佢有一d香港/ 韓國既orgainc 造既品牌. 店員都幾nice
而mother orgainc, 佢有d野既 mark up 較高, 去買既媽媽最好格左價先, 不過有d野就只係佢先有, 就焗住要買, 但係都可以上網睇下寄番來可能仲平
中環半山仲有一間天作之物, 佢賣mountain green bb洗衣液我係web 度格過最平!另外格過佢d orgainc 食品都平過平時既百貨公司同超市. 個店主又好人
另外佢有賣nature's baby 既skin care. 價錢係公價.
skin care我同左Natural infinity買,都係買nature's baby.雖然洗頭水係貴過人地,
但佢係全職媽媽, 佢囡囡用過佢賣既product, 有唔明都可以問佢, 而佢其他有關bb既product 都多同埋平過人地d店, ,同埋最好係如果係cwb 交收佢無mini. charge.

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

原帖由 NaraDeer 於 10-3-15 16:41 發表
I worked in Central and live in Hung Hom. I also want to know any good bb store in Central so i can go at lunch and after work lei.

I also like to go to Jusco and Yata in shatin for bb stuffs :wahaha ...

Bumps To Babes
5th Floor Pedder Building
12 Pedder Street

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

Hi all,
我住大坑道.....同小兔咕既行動範圍好近.....大家多多指教!!

男爵府

好媽媽勳章

原帖由 balmainia 於 10-3-15 17:34 發表

Bumps To Babes
5th Floor Pedder Building
12 Pedder Street

玫瑰花, 你轉左頭像?
好耐無見!!!

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

原帖由 小兔咕 於 10-3-15 17:37 發表

玫瑰花, 你轉左頭像?
好耐無見!!!

keke....係呀!! 我隻狗皇帝呀!!
6月會果邊去版實在太快.....追唔切呀!!

男爵府

好媽媽勳章

原帖由 balmainia 於 10-3-15 17:39 發表

keke....係呀!! 我隻狗皇帝呀!!
6月會果邊去版實在太快.....追唔切呀!!

尋日傾開有d媽咪柴灣, 香港仔, 有2 個住寶馬山都近我地嫁!

男爵府

好媽媽勳章

我坐月個排都會係香港仔啦~可能遲d都會搬過去~~~~

哈哈

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

原帖由 小兔咕 於 10-3-15 17:47 發表

尋日傾開有d媽咪柴灣, 香港仔, 有2 個住寶馬山都近我地嫁!

hohoho.....咁我地不如攪個mini gathering at 大坑丙記或小甜谷啦!!

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

原帖由 小兔咕 於 10-3-15 17:47 發表

hohoho.....咁我地不如攪個mini gathering at 丙記, 火車頭或者小甜谷啦!!

男爵府

好媽媽勳章

我坐月個排都會係香港仔住..之後都有機會搬去香港仔啦~

哈哈

首頁
12345...11

尾頁

跳至