想生BB

跳至

首頁

尾頁

大宅

我最近九個月CYCLE都係28-30日(之前餵奶所以唔係好準), 但係29同埋32DAYS都用D仔驗都係白雪雪, 但係M小姐又無黎喎, 好奇怪??-(

禁止發言

禁止訪問

好媽媽勳章

禁止發言

禁止發言

禁止訪問

好媽媽勳章

禁止發言

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

原帖由 kikim 於 10-3-16 15:15 發表
大家好, 我今日都DAY36, M小紅仲未到, 平時CYCLE唔準(32至41), YESTERDAY用左紅D得淺線, 綠D就白過白雪公主, 小腹不嬲都有少少痛, 胸又無漲痛, 又無多分泌, 係咪應該都無行呢....我已經買定棒棒架喇, 不過諗緊用唔用 ...

你可以等紅D 再深D , 綠D 有淺線 , 先用棒棒 double confirm . 唔係盞side 左

禁止訪問

好媽媽勳章

男爵府

原帖由 大笨豬 於 2010-3-16 15:22 發表
siuting111

我一d都唔想成日便便喎 , 你便便咁密會唔會攪肚痛呀?
其實我好少機會check bingo架 , 因為我有量體溫 , 個個月見到跌左溫或者見到小小啡就知m小姐殺到 , 只係呢一個月咁耐都未見又無跡象 , 先check過綠 ...

大笨豬,

我之前m前or m第一日,好興好多c all既...所以怕m小姐黎搵我囉...

個個月見到跌左溫或者見到小小啡就知m小姐殺到<---
你通常一趺,會趺到幾多度架????真係好大分別架??
我依家無分泌同啡物...都唔知點...但小腹位又扯下扯下陰d陰d痛...

我後日就會收到綠d了..第一次用依d紙條咋...
唔敢咁快check...怕白雪雪...
好緊張呀...

大家要relex..relex....
願主祝福大家都成功啦~

禁止訪問

好媽媽勳章

禁止發言

男爵府

大家JM好..
我今日D24,由D18-D24,都FEEL到子宮扯下扯下,兩側都痛,行路唔可以行得快..

今日D24好似谷M FEEL了,ALL左三次C了,你地M前,會唔會想ALL C??個肚又搞搞痛想ALL C呀???但個子宮又陰陰痛...

知唔知係唔係就快黎M??但又唔見有分泌物..

隔多幾日我先可以CHECK...希望M小姐唔好黎搵我啦

我係唔係到時用綠D CHECK下先...之後先用棒棒CHECK呢????

JM們分享下啦..

禁止訪問

今個月失敗左感覺好大壓力

禁止訪問

好媽媽勳章

男爵府

無呀..咩都無嫁...
我連m前都無咩特別嫁...已經用晨尿
上網睇過..有jm排egg遲左..所以要遲d先驗得出...
haha~可能大家都bingo左而未check到呢

禁止訪問

好媽媽勳章

禁止訪問

好媽媽勳章

大宅

D仔的包裝上有寫有效日期的你可去看看
我第一名是用綠CHECK到的, M期前一日已經CHECK到, 所以今次好奇怪

原帖由 大笨豬 於 10-3-16 13:12 發表

我又唔覺得自己今次好緊張 , 係肚痛先擔心自己有事 ,
我就係懷疑我d d仔唔知係咪過期.....
之前已經check唔到排卵深粗架喇
所以我決定等多兩日 , 仲係高溫既話就買另一支棒棒 ...

男爵府

有機會..有機會..有機會..有機會(念力)
咁你諗住幾時check...呢種感覺好痛苦..所以今日會買萬o牌平平地check下...
我心不死...............

首頁

尾頁

跳至