論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

別墅

原帖由 babykiss 於 10-3-17 17:23 發表

其實我有同佢講咁樣好危險架, 不過佢次次都話唔記得...
佢仲試過我出門後佢連鐵閘都唔鎖, 好在我忘了帶手提返轉頭拎, 我靜靜雞開門入埋房拎電話, 佢喺廁所一出嚟見我企咗喺度都嚇咗一跳, 我炳佢佢仲好意思笑笑口同 ...

咁你都夠膽比佢帶你小朋友出街?

別墅

原帖由 babykiss 於 10-3-19 17:39 發表

唔到我揀....新工人未到, 我都要靠住佢先, 我都好擔心架, 但小朋友返下晝班, 又無親友幫到手, 我同老公都要返工, 唯有叫小朋友自己拖實姐姐, 同小朋友講, 就算姐姐唔比拖都要捉住姐姐件衫.... ...

如果係我, 我會好嚴厲同佢訓話, 因為一次意外就無架la, 祝妳好運.

別墅

原帖由 hiragana 於 10-3-19 14:44 發表
ar... my maid always let the "GAS MAN" comes in ga wo

i cannot see the problem.....

你點知佢係唔係有人拑鐘都開門? 就算係我哋"gas man"黎, 我哋都要check佢證件啦, 你認為你工人識黎D野?

別墅

原帖由 BearBearChris 於 10-3-17 22:47 發表
我試過半夜工人開門俾個飲醉左嘅鄰居入屋,工人敲我門話有個男人搵我 。黑麻麻,一開房門,就見到一個六尺高嘅男人,佢入到廰,差唔多到房門。。。
狂炳個工人,佢仲話係個男人衝入來。。。唔開門,點衝都衝唔到啦!!!

請 ...

嘩~ 簡直經典, 半夜喎? 大家都瞓哂覺啦, 有人按鍾都開門? 一D常識都無? 定係佢ge國家咁太平? 半夜開門比人都無問題?

首頁

尾頁

跳至