跳至

首頁

尾頁

大宅

有無人番左去政府飲糖水呢?

如果血糖合格/超標會點跟進呢?

大宅

我星期五要返去check啊, 唔知合唔合格呢, 因為坐月要狂食飯

別墅

我已經返回醫生做糖水測試及抽血,幸好血糖指數一切正常,如果不合格,醫生姑娘會在第二天一早打電話俾媽咪,繼續做血糖測試,可能是同我一樣,在醫院食三餐duk手指驗血糖之類.....不過好多媽咪分娩後,血糖指數都會回復正常,不需要擔心~~~

複式洋房

原帖由 csw1986 於 10-3-17 14:11 發表
有無人番左去政府飲糖水呢?

如果血糖合格/超標會點跟進呢?

我去咗確進check,之前生大女都係去嗰度,諗住個record喺嗰度就番去check!雖然度數正常,不過都比生大女之後check既時候高,睇嚟要注意一吓飲食,畢竟年紀大了!佢叫我過二年再去check,因為有妊娠糖尿的人,年紀大了是有大些機會有糖尿的,所以要check住!

大宅

咁自己係屋企keep住拮手指準唔準確呢?

大宅

我都番左去政府飲糖水了, 姑娘話血糖超標的話5日內會通知我, 唔CALL我即係合格, 以後自己注意下飲食就得

Good Luck

子爵府

我未番去跟進呀.... 因為成日都好倦, 拖下拖下咁... 我會約番跟一跟會好0的....

而家自己就間唔中篤下手指.... 有時都仲有少少高0架.... 都有0的驚...
唯有食野食小心0的
老虎囡2010年2月10日於嘉諾撒出世喇, 早過預產11日~ 重6.71磅

首頁

尾頁

跳至