懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

別墅

請問有無好geh仁安掛牌醫生介紹呢?
(except 堯康 仁安診所)
想搵d自己開clinic geh掛單醫生,唔該晒!!

別墅

出名有 余啟文 不過要等得耐

要女醫生有Connie Yuen

曾祥風都好 唔會排好耐

別墅

megab,

唔該晒!

其實我已book o左dr. yu,而我又想順產
不過聽到有d唔太好geh comment,有d驚...
所以想臨時轉軑

曾祥風我都聽其他jm話好,會考慮^^

原帖由 megab 於 10-3-18 18:38 發表
出名有 余啟文 不過要等得耐

要女醫生有Connie Yuen

曾祥風都好 唔會排好耐

大宅

靳嘉仁

大宅

靳嘉仁

別墅

THX~

原帖由 Monchichi2009 於 10-3-18 20:50 發表
靳嘉仁

別墅

唔好意思,多問一個問題,
剛剛search曾祥風時,
話在仁安生,曾醫生會多加 50%收費,
是真的嗎?

那麼,如在仁安順產一共要多少錢呢?

複式洋房

我揾陳柳娟醫生喺仁安開刀,好好呀!

子爵府

好媽媽勳章

順產..搵邊個好.. 陳帆吾收順產啦

大宅

原帖由 g心批 於 10-3-18 20:29 發表
megab,

唔該晒!

其實我已book o左dr. yu,而我又想順產
不過聽到有d唔太好geh comment,有d驚...
所以想臨時轉軑

曾祥風我都聽其他jm話好,會考慮^^

搵dr yu 順產無咩問題喎,我都有fd搵佢順產,佢話好好
查實有咩唔太好既comment呢?

伯爵府

醒目開學勳章 BK Milk勳章

I am Dr. Yu's client too.. even i booked c-section, he said, i can change my mind whenever i want~
he supports natural birth!!!

別墅

回覆 1# kerkermui 的文章

You are saying Dr. Connie Yuen of 仁安掛牌醫生. She is a woman, isn't she?

How much for 順產 or not 順產? Do you know this?

Thanks.

大宅

王紹宏

大宅

原帖由 kerkermui 於 10-3-19 06:44 發表
I am Dr. Yu's client too.. even i booked c-section, he said, i can change my mind whenever i want~
he supports natural birth!!!

me 2,佢一直都叫我順產,但我一開始都諗住開刀,kaka

別墅

霍詠儀醫生 and 袁靄珊醫生 呢? 有無sisters 看過?

複式洋房

原帖由 OKb 於 10-3-19 10:42 發表
王紹宏

妳好呀okb, 妳係咪都係睇王醫生架?
我都只係剛剛check到bingo所以未決定喺邊到生好.
王醫生同妳開刀定順產呀?

男爵府

原帖由 cheer1 於 10-3-19 12:13 發表
霍詠儀醫生 and 袁靄珊醫生 呢? 有無sisters 看過?

霍詠儀 is also nice

大宅

原帖由 tingting901 於 10-3-19 12:22 發表

妳好呀okb, 妳係咪都係睇王醫生架?
我都只係剛剛check到bingo所以未決定喺邊到生好.
王醫生同妳開刀定順產呀?

順產呀. 佢兩樣都係收15k呀, 平時覆診係$700, book佢接生之後,次次都收我 $500咋, 又細心,又叻, 我朋友,我c6都讚到佢無得頂, 你可以上佢網頁睇下
http://www.feminahealthcentre.com/2008-04-07-07-16-34

我睇開董曉芳醫生再先, 因為佢唔接生,所以我搵左王醫生, 董醫生仲讚我無搵錯, 大讚王醫生母胎醫生權威.

複式洋房

原帖由 OKb 於 10-3-19 12:28 發表

順產呀. 佢兩樣都係收15k呀, 平時覆診係$700, book佢接生之後,次次都收我 $500咋, 又細心,又叻, 我朋友,我c6都讚到佢無得頂, 你可以上佢網頁睇下
http://www.feminahealthcentre.com/2008-04-07-07-16-34

我睇開董 ...

聽到妳咁講我實在太開心啦! 其實我之前都有睇過佢 (星期二先見完佢因為作小x)我c6非常之鍾意佢, 我又覺得同佢講咩都得, 冇pressure, 好舒服.

因為我哋未決定喺政府定私家生, 所以so far都係用王醫生嚟同我做住檢查先.

妳幾多周呀? 我連5同都未到所以時間嘗早. 妳下次會幾時再去見王醫生呀?

別墅

I booked Connie Yuen(woman),she is very experience.順產or not also $18000.She will suggest 順產.She is not 掛牌醫生,she is stay仁安's醫生.

原帖由 cheer1 於 10-3-19 10:21 發表
You are saying Dr. Connie Yuen of 仁安掛牌醫生. She is a woman, isn't she?

How much for 順產 or not 順產? Do you know this?

Thanks.

首頁

尾頁

跳至