跳至

首頁

尾頁

洋房

我呢1,2個星期個肚都有"音音"痛....你地有無呀?
http://lilypie.com/confirm.php?k=e8c9c9dfbf82b8935974a5e7655a9a98

大宅

我有ar, 但唔係日日痛, 亦都唔係子宮痛, 好似d肚痛/腸痛咁, 痛1,2下咁law, 明天去睇e生時會順便問下......

原帖由 cindybbb 於 10-3-19 12:23 發表

子爵府

我都有, 不過唔係成日, 次次都係痛3,2下o甘, 都係音音痛O甘~

原帖由 cindybbb 於 10-3-19 12:23 發表

大宅

我呢幾日都有陰陰痛呀....次次痛個位都唔同....

複式洋房

我都有,都兩三次啦,但次次都係深夜痛醒。但似搞肚痛多d。

洋房

我係成日個肚好似唔知點咁,又唔係叫痛...好似"聚"住咁.......好辛苦...
http://lilypie.com/confirm.php?k=e8c9c9dfbf82b8935974a5e7655a9a98

洋房

其實個種又似急到肚痛個種feel.......

洋房

有呀, 成日赤赤痛, 不過醫生話正常, 我唸應該冇野

別墅

好媽媽勳章

我都有呀, 一時時赤赤痛,醫生都話正常.唔知幾時會無呢

子爵府

我直到今日都有呀, 今日果幾次都幾痛tim 呀..

原帖由 Jessicaj 於 10-3-29 19:22 發表
我都有呀, 一時時赤赤痛,醫生都話正常.唔知幾時會無呢

大宅

我到而家就黎13w都keep 住有, 呢幾個星期好似密左同埋痛左, 不過都係好似M痛咁, 醫生話懷孕期輕微肚痛係正常ge, 因為個子宫一路大緊. 咁每次痛我都有D開心, 證明阿B在瘋狂長大,

At birth 3.5kg (7.7 lbs)
38w2d 3203g (7.04lbs)
37w2d 2982g 36w2d 28

洋房

我日日都有痛呀,有時胃痛,有時肚痛,有時下陰痛,多數都係赤赤痛,但係就無流啡。問過c+同政府E生都話正常無問題,只要唔流血就得嘞,開咗D胃藥俾我,叫我休息多D咋,無叫秒我食止痛藥噃。
咁其實你地有冇其他計舒緩呢?

洋房

我日日都有痛呀,有時胃痛,有時肚痛,有時下陰痛,多數都係赤赤痛,但係就無流啡。問過c+同政府E生都話正常無問題,只要唔流血就得嘞,開咗D胃藥俾我,叫我休息多D咋,無叫秒我食止痛藥噃。
咁其實你地有冇其他計舒緩呢?

大宅

我覺得唯一可以舒緩ge方法就係訓覺, 訓著覺就唔覺痛, 又唔覺肚餓反胃, 不過我要返工, 唔可以成日訓...

原帖由 wickies 於 10-3-30 12:24 發表
咁其實你地有冇其他計舒緩呢? ...

At birth 3.5kg (7.7 lbs)
38w2d 3203g (7.04lbs)
37w2d 2982g 36w2d 28

洋房

我呢幾日又無咩痛囉喎...

珍珠宮

虎到金來勳章 減齡達人勳章 認識瑞士牛牛第二回 好媽媽勳章 睛靈勳章

我小腹成日都痛,仲有胸骨,唔知有無關

洋房

我都有, 次次唔同, 但就唔係日日, 好似胃抽筋咁......
仲有, 有時係床到伸懶腰(當然伸小小, 唔敢太大力伸), 個胃同肚都扯住扯住...

大宅

我係有時吉吉下幾下咁痛囉.....
又唔係持續好耐, 係間唔中一次!!!

首頁

尾頁

跳至