自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

原帖由 YANFAMILY 於 10-3-22 11:10 發表

可惜係次次咩都唔用,有事就識找我們,拍拖既時候電話都唔聽,自己有個b,但因為拍拖就唔理,放底比個傷殘加有病既亞媽,好嬲。無男人會死咩,唉。 ...

呢D人,真係不知所謂,拉出來真係比人打死,點可以走左去拍拖連個囝都唔理,唔係人黎架!

珍珠宮

原帖由 mrs_b_lam 於 10-3-22 10:50 發表
我有個朋友,做左措施都係有左 但係太細個,未有經濟基礎...已經照到係女都被逼要落左佢,其實佢好唔捨得...你又唔怪得佢wor!唔安全就話扺死jei...

照到係女, 有成五個月啦喎.....點落呀!
好好過每一天......

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章

原帖由 carrievic 於 22-3-2010 11:32 發表

呢D人,真係不知所謂,拉出來真係比人打死,點可以走左去拍拖連個囝都唔理,唔係人黎架!

仲同我講個仔左住她唔可以同心愛既人一齊,我真係好嬲,因為她一向都錫個仔,但一有男人就唔同晒重成日now個仔,又唔同仔返學,日日係咁話都唔理,好在n1。

珍珠宮

點解唔打針食藥呢?

又點解唔可以生落黎呢?

男爵府

有D人睇個生命好意戲:;pppp:

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

原帖由 jacquesau 於 2010-3-22 03:16 PM 發表

照到係女, 有成五個月啦喎.....點落呀!

3個月:(

珍珠宮

原帖由 mrs_b_lam 於 10-3-22 12:50 發表

3個月:(

3個月重可以係hk落嗎?照計醫生唔肯做!

禁止訪問

男爵府

我朋友.........d朋友........(真係近諸者赤)........好似都係落慣仔........佢上次係去大陸落架.......仲話個醫生好ok架........佢d朋友全部都係找佢攪掂........講到好似去jit瘡咁容易........無咩大不了咁.

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

有佬唔要仔! 咁都得?
我個仔係我嘅至愛,衰D講句,個仔or老公只可揀一個,一定唸都唔洗唸,緊係個仔啦~!個老公話唔定曾成陌路人,但自己個仔係永遠唔會變嘅~

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

好多人想要都未必有, 而佢就...唉...

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

原帖由 YANFAMILY 於 10-3-22 11:10 發表

可惜係次次咩都唔用,有事就識找我們,拍拖既時候電話都唔聽,自己有個b,但因為拍拖就唔理,放底比個傷殘加有病既亞媽,好嬲。無男人會死咩,唉。 ...

咁又真係好過份喎...

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

原帖由 babyjerry 於 10-3-22 14:14 發表
我朋友.........d朋友........(真係近諸者赤)........好似都係落慣仔........佢上次係去大陸落架.......仲話個醫生好ok架........佢d朋友全部都係找佢攪掂........講到好似去jit瘡咁容易........無咩大不了咁. ...

唔岩聽都想講句, 真係唔好裙埋啲咁嘅人咁多...

大宅

自己作的,自己承擔.:-x

大宅

首頁

尾頁

跳至