想生BB

跳至

首頁
12345...11

尾頁

男爵府

me, today is day 20

珍珠宮

開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章

原帖由 ~Emily~ 於 10-3-22 21:11 發表
報到先~
大家好,我都係等緊bingo,今日day23,但已經好心急用左紅d綠d check,紅d50%,綠d5%~10%,都唔知係咪真既~
跟住再買左棒棒check都有淺線~
但自己冇咩感覺,只係條腰好痛,成日都係咁食野~
大家一齊加油呀~ ...

Wah....Day 23已check到bingo....恭喜你ar, 你cycle幾多ar?用邊隻牌子check bingo ar?

別墅

原帖由 ~Emily~ 於 10-3-22 21:11 發表
報到先~
大家好,我都係等緊bingo,今日day23,但已經好心急用左紅d綠d check,紅d50%,綠d5%~10%,都唔知係咪真既~

你好有機, 祝你bingo!

男爵府

BK Milk勳章

多謝Arielchan,karenkws先~
但始終都只係day23,所以自己都唔係好信,所以睇多兩日先~
我用萬仔check既~

你地都有機架,大家到時可以一齊轉板傾生仔經啦~加油~

男爵府

BK Milk勳章

請問有冇岩岩bingo or 等緊bingo既sis有冇咩特別感覺?

我自己就同之前有d唔同,個胸大左少少,條腰好痛,成日係咁食野(之前唔會食得晒一個飯,但呢幾日餐餐清)~
希望真係得啦~

大宅

好媽媽勳章

報到先~

綠d同棒棒都有線, 非常有機!!

5W2D:0.7cm胎囊 7W1D: 有閃閃啦!
11W2D: 4.5CM豆豆, 舉起晒手手腳腳!
13W2D: OSCAR PASS! 16W 仔仔wor!

大宅

恭喜呀....我地都要一齊bingo呀!!!

我day22個子宮位有d拿住拿住咁, 但只維持幾個鐘, 而今日day24個胸就好似脹咗小小咁, 同埋都有小小分泌, 但用綠d都係白雪雪, 而呢兩日個溫度就keep住36.8, 希望一路高溫落去啦!!

公爵府

畀面勳章

加油呀...大家...希望聽到你地既好消息

男爵府

原帖由 ~Emily~ 於 2010-3-22 21:11 發表
報到先~

勁.d23已經綠d有5-10%,都好大機會的.
你之後用棒棒check一定有線了.
恭喜你先呀~
你第一胎呀??小心身子呀

男爵府

原帖由 菜菜b媽 於 2010-3-22 18:30 發表
各位好呀!
我都係等派彩呀!
今日day 29.
體溫上好似有機, 由day 23開始有36.9x...

有機有機.
等你報喜呀~

大宅

好媽媽勳章

原帖由 siuting111 於 10-3-23 09:13 發表

有機有機.
等你報喜呀~

今朝體溫都有37.

5W2D:0.7cm胎囊 7W1D: 有閃閃啦!
11W2D: 4.5CM豆豆, 舉起晒手手腳腳!
13W2D: OSCAR PASS! 16W 仔仔wor!

男爵府

我朋友剛剛同我講,佢有了三個月bb.
佢已經有一個仔了,佢同c6一直都有避孕,只係一次唔用套套,佢c6話,唔會咁易中既,豬"那"咩,真係唔用,所以我朋友就中左了,
聽到依個消息後,我好開心,感謝主,我這個朋友成日叫我生bb,反而佢已經bingo左,10月就預產期.
原來心情放鬆都好重要,好似我朋友咁,佢都想生bb,只係一次唔用套套,反而就咁bingo,過左cycle,就知道自己中左.
所以我朋友同大家jm講,要放鬆,下個cycle再努力,一定得架.

感謝主, 賜予我朋友孕肓新生命.多謝主揀選她.amen

男爵府

玩具勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

各位好呀...我今日day30﹐cycle吾定﹐去到30幾40日都試過!咁系咪等到day40至check會好d架?
吾知系咪我自己問題﹐硬系形住形住咁﹐所以搞到好緊張....d感覺都吾知真定假....因為我試過一次小產﹐感覺又吾同上次有果陣...今次系第一cycle再試﹐吾得就再等兩個cycle啦.....希望大家都check到有啦...

大宅

我d23,24,25個體溫都維持住36.7&36.8, 咁有冇機呀??? 會唔會夏天個溫度會高d架??

複式洋房

我都等緊...平時28 DAYS per cycle, 上個月19號第一日o黎m, 早2 日用棒棒test 過, 好似有線又好似冇, 到今日都未o黎m, 不過好似谷m 中..........

祝大家早早bingo~~嘻嘻

公爵府

好媽媽勳章

我都等緊,今日d35啦(cycle28~30日),但check左唔中丫,但又冇黎m feel喎 我係1月先食左個炸糊

別墅

原帖由 米豬蓮 於 10-3-23 20:52 發表
我都等緊,今日d35啦(cycle28~30日),但check左唔中丫,但又冇黎m feel喎 我係1月先食左個炸糊

咁你體溫係幾多?

民房

大家好,我今日係 day 29,體溫 36.9,呢幾日小便頻密左,每當在床時感到子宮扯住扯住,同埋想嘔,連平時最愛的百合花都頂唔住,今日終於嘔左幾次.但今朝驗未有.希望會中啦.

民房

請問大家點解會食多左野,我反而冇胃口,食少左好多

公爵府

好媽媽勳章

原帖由 karenkws 於 10-3-23 21:03 發表

咁你體溫係幾多?

日日都高嫁,36.9~37.5都有
但我係7,8號左右發現底底有2,3'的'血,以為提早m到,之後又冇血喎,就黎激死我啦

首頁
12345...11

尾頁

跳至