想生BB

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章

Hi~我今日Day 22,cycle約30day, Day 19開始就有谷M feel啦, 有少少打定輸數

珍珠宮

其實而家有D吾想D時間過得甘快, 因Day 20已有谷M feel, 又打定輸數, 加上今個cycle中醫又用左$3000, 又用左clearblue check排卵$220, 又食左排卵藥$180.......三重失望ar!!!!!!!!!!!!!!!!

珍珠宮

原帖由 ~Emily~ 於 10-3-22 21:11 發表
報到先~
大家好,我都係等緊bingo,今日day23,但已經好心急用左紅d綠d check,紅d50%,綠d5%~10%,都唔知係咪真既~
跟住再買左棒棒check都有淺線~
但自己冇咩感覺,只係條腰好痛,成日都係咁食野~
大家一齊加油呀~ ...

Wah....Day 23已check到bingo....恭喜你ar, 你cycle幾多ar?用邊隻牌子check bingo ar?

珍珠宮

有M痛feel係咪吾駛check bingo架拉?我suppose今日黎, 但其實由排卵後Day 18已谷M, 驚又浪費一支棒棒wor...點好?我2/4又去旅行......

首頁

尾頁

跳至