想生BB

跳至

首頁

尾頁

大宅

我今日day23, cycle 28-32, 暫時未有谷m feel, 希望大家今個cycle bingo啦~~~~

大宅

恭喜呀....我地都要一齊bingo呀!!!

我day22個子宮位有d拿住拿住咁, 但只維持幾個鐘, 而今日day24個胸就好似脹咗小小咁, 同埋都有小小分泌, 但用綠d都係白雪雪, 而呢兩日個溫度就keep住36.8, 希望一路高溫落去啦!!

大宅

我d23,24,25個體溫都維持住36.7&36.8, 咁有冇機呀??? 會唔會夏天個溫度會高d架??

大宅

今日day25, 好緊張呀.........
而家開始要高溫到幾多先有機呢??

祝大家一齊bingo!!!

大宅

恭喜呀~~~~
我今日day26, 開始有谷m feel啦.... 唉, 今日溫度係36.8有冇機呢???

大宅

今日day27, 已經有強烈谷m feel, 體溫都徘徊喺36.7/8度, 請問我有冇機會呢???

大宅

今日day28, 體溫都係36.7.......同埋呢兩日都有好勁既谷m feel, 係咪又失敗啦????

我今次冇紅綠d check啦, 諗住遲咗m先check, 等個人放鬆d~~

大宅

hello... 我今日day30啦, 體溫都keep住36.7以上, 平時cycle係28-34, 呢幾日都有谷m feel胸脹但唔痛, 琴日用綠d check咗都係白雪雪, 唉..... 我諗住順其自然啦, 反而日日用d仔check更加緊張添呀!!

祝大家今個cycle bingo, 唔洗再等啦!!

大宅

今日d31, 體溫跌咗1度........唉......係咪又無望啦??

大宅

原帖由 史迪仔 於 10-3-29 15:49 發表
咁妳跌咗1度即係幾多呀?

呢個week都仲有36.7以上, 但今朝check只剩返35.75咋.......已經day31啦, 谷m都成個禮拜, m又唔嚟, check d仔又白雪雪, 都唔知想點!!!

大宅

原帖由 史迪仔 於 10-3-29 23:49 發表
咁妳睇埋聽日個temp先啦!如果仲係咁低,應該m小姐聽日會到!

今朝check升返去36.55啦, 但都未算高溫... 今日day32啦, 但用綠d check都係白雪雪呀!!!

大宅

原帖由 史迪仔 於 10-3-30 16:01 發表
妳cycle幾多日呀? 尋日朝妳有無訓夠4小時呀?

我多數都係cycle28-30, 今日已經32啦....係咪緊張所以遲咗呢?? 其實幾多先算係高溫有機會呀?? 但我每日夜晚check都會升到上37.幾度架!!

哈哈... 可能星期日訓晏咗, 夜晚成日醒, 可能四個鐘都訓唔夠呀!!

大宅

原帖由 ~Emily~ 於 10-3-30 15:46 發表
我過左兩日姐~
我買左啦~check左都係白雪雪~>.<

咁你今日day幾呀?? 或者遲多兩日再check啦, 我都有咁既打算呀!!

大宅

原帖由 bonbonha 於 10-3-31 11:54 發表
今日day30, 體溫趺咗0.2, 得番36.5, 睇怕m小姐今日5嚟聽日都嚟!

我今朝得返36.4咋.... 頭先開始嚟啡抹果陣仲有小小血呀, 唯有下個cycle再努力啦~~

大宅

我今日day1啦.......... 大家一齊努力!!

首頁

尾頁

跳至