想生BB

跳至

首頁

尾頁

男爵府

我今日D30,未黎M,等機會BINGO:D

大家JM加油

男爵府

原帖由 tristahk 於 2010-3-22 12:44 發表
only 胸漲, 有小小奶白色分泌, 個肚好快肚餓

我只係有陣時,少少白色分泌,係好少好少
個胸又feel唔到漲.
bingo係唔係一定分泌多架???

男爵府

原帖由 tristahk 於 2010-3-22 14:10 發表
吓~我都唔清楚呀~我只係見過有d jm話會有分泌, 但我肯定我個d一定唔係m前分泌, 因為我m前1-2日分泌個d係好"希"既透明液體...

haha,,你有機都唔出奇了,等多一星期再check啦.
等你報料呀

男爵府

原帖由 gloglo617 於 2010-3-22 16:45 發表

good ar~~~因為我剛剛開始try, 今次係第2個cycle所以好緊張ar~~我已經有m come feel, 因此我都估失望的多了....

m feel??我係d20時都開始feel到了.今日d30未黎.
一日未黎m,還有希望.唔好咁快失望啊.要relex.
大家一齊努力.

男爵府

原帖由 gloglo617 於 2010-3-22 17:11 發表

咁你咪可以試吓CHECK, 等你好消息

check左啦,尋日早上,綠D白雪雪(今次唔BINGO多)
下個CYCLE再努力嘗試.
大家加油~
大家JM記得報喜啊

男爵府

原帖由 sumq 於 2010-3-22 17:16 發表

bingo唔一定多分泌架, 我而家妥左5個月, 分泌都冇多過, ....有人話仔就少分泌架, 咁我咁岩又係仔喎....

我本人分泌不嬲唔太多,又未至於完全無.今個CYCLE只係得兩日FEEL到少少分泌.
但今個CYCLE真係FEEL不到有水流出來,AND THEN沒有白色分泌拉絲個D.
恭喜你,係仔仔,願主祝福你同BB健健康康平平安安,十個月後順利生產.

男爵府

原帖由 ~Emily~ 於 2010-3-22 21:11 發表
報到先~
大家好,我都係等緊bingo,今日day23,但已經好心急用左紅d綠d check,紅d50%,綠d5%~10%,都唔知係咪真既~
跟住再買左棒棒check都有淺線~
但自己冇咩感覺,只係條腰好痛,成日都係咁食野~
大家一齊加油呀~ ...

勁.d23已經綠d有5-10%,都好大機會的.
你之後用棒棒check一定有線了.
恭喜你先呀~
你第一胎呀??小心身子呀

男爵府

原帖由 菜菜b媽 於 2010-3-22 18:30 發表
各位好呀!
我都係等派彩呀!
今日day 29.
體溫上好似有機, 由day 23開始有36.9x...

有機有機.
等你報喜呀~

男爵府

我朋友剛剛同我講,佢有了三個月bb.
佢已經有一個仔了,佢同c6一直都有避孕,只係一次唔用套套,佢c6話,唔會咁易中既,豬"那"咩,真係唔用,所以我朋友就中左了,
聽到依個消息後,我好開心,感謝主,我這個朋友成日叫我生bb,反而佢已經bingo左,10月就預產期.
原來心情放鬆都好重要,好似我朋友咁,佢都想生bb,只係一次唔用套套,反而就咁bingo,過左cycle,就知道自己中左.
所以我朋友同大家jm講,要放鬆,下個cycle再努力,一定得架.

感謝主, 賜予我朋友孕肓新生命.多謝主揀選她.amen

男爵府

原帖由 米豬蓮 於 2010-3-23 20:52 發表
我都等緊,今日d35啦(cycle28~30日),但check左唔中丫,但又冇黎m feel喎 我係1月先食左個炸糊

我今日d32了,cycle都係28-31,我check紅綠d唔中,白雪雪,有少少m feel囉.
寧願快d黎m,下個cycle再試過.
依家只係等等等等.....

男爵府

原帖由 ~Emily~ 於 2010-3-24 09:15 發表
kkaa,我今日都係DAY 25喎,一齊加油,今次一定bingo......

你唔係check左已經bingo咩???

男爵府

原帖由 kkaa 於 2010-3-23 23:46 發表
今日day25, 好緊張呀.........
而家開始要高溫到幾多先有機呢??

祝大家一齊bingo!!!

我今朝氣溫跌左落黎了,等m小姐

男爵府

你地有無試過m前用紅d check,係白雪雪或者只得個哄?
是不是代表唔得多?

男爵府

原帖由 ~Emily~ 於 2010-3-24 09:35 發表
唉...我都想係呀,但miffy叫我睇多幾日先,點知第2日綠d已經冇左條線嚕~
咁我就由day 22開始用晨尿check 紅d,又真係一日深過一日喎~今日day25,岩岩起身check有50%,唔知有冇機呢?

...

我覺得你有機,起碼紅d有線,有50%.
今早用少少哄,已經d32了.無機多~
你遲多幾日再用綠d啦,一定bingo.
願主祝福你

男爵府

原帖由 ~Emily~ 於 2010-3-24 09:38 發表
一日未黎一日都仲有機會,唔好擔心,relax~
你度到幾多度呀?
我今日36.9,算唔算高溫?

36.9都算高.
我平均都有36.8幾,試過有兩次有37.幾囉.
係,一日未黎m一日都有機.
朋友叫我唔好想咁多,當唔想時,自自然然就有,叫我唔好check咁多.
好矛盾呀~

男爵府

原帖由 heiheigirl 於 2010-3-24 16:04 發表
我記得應該我係days34 用紅d check
唔係用晨尿 大約夜晚十點幾

你係d34之前,有無用過紅d check呀?
其實用紅d是不是夜晚尿好些呢??
但夜晚十點幾,之前已經飲左d水,不會有影響麼??

男爵府

原帖由 gloglo617 於 2010-3-25 13:39 發表
今日DAY24, 昨晚CHECK紅D ONLY水印~~今個CYCLE無機會多了.....

下個cycle再黎過啦.加油.

男爵府

原帖由 pp_pp1021 於 2010-3-25 13:43 發表
我今日day 27, cycle 一般26-29日, 我都等緊呀...不過我覺得都係冇既多啦...因為我琴晚10點幾check紅D,見到有條好淺好淺既"哄", 同埋覺得好似黎M 咁! 唉!!!

我都好似你這樣,只係紅d有哄.
今日已經d2了,大家再接再勵.加油.
(還有一日未黎m,一日重有機)隔多幾日再check過啦

男爵府

原帖由 annie929 於 2010-3-25 13:46 發表
我係度等開工已經好心急了

之後又要等派彩 真係等死人

哈哈,完全明白啦.
但要放鬆心情都好重要,朋友教我,開工時,不要想住bingo.自自然然就會......haha
祝大家早孕,大家一起報喜

男爵府

原帖由 ~Emily~ 於 2010-3-25 20:39 發表
我岩岩睇完中醫啦,醫師把脈話唔敢100% sure bingo,但佢話好大機會係bingo,佢叫我食4日藥都仲未黎m既話就再去睇多次~

哈哈,恭喜你!!!
小心身子呀~
祝福你

首頁

尾頁

跳至