自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

好媽媽勳章

3月20號同c6去左睇eason首場演唱會,呢次係我第一次晌紅館睇演唱會,上一次係晌大球場睇1比99,我地8點10分度入場,等到8點45分開始(張票係寫8點15分開場)我地坐紅色區第12行(最前再加左4行,即第16行),近band個邊...eason升上黎唱<今天等我來>,我既聽覺都未適應到(第一次室內聽),好震撼,音響好勁,eason把聲好有層次,好powerful 之後仲熄晒燈,會方派既青色燈戒指好似星星咁遍佈整個場館,仲有好多螢光棒,好靚 我狂fing我支粉紅色星星螢光棒.點知個接駁位甩開飛左出黎 30蚊激死我!!好彩冇掉到人~之後eason行到去我地個邊握手位唱歌,佢感動到眼濕濕,之後狂唱左1個鐘 冇休息過,成個鐘都勁唱佢既hit歌,亦有<喜帖街>,又有哥哥既歌,之後有一段同個女dancer咀嘴 之後就去換衫唱快歌,全場起晒身,好high!對band又超勁,恭碩良打鼓勁到爆,打到鼓棍飛走左;at 17既ellen結他又好勁,仲有其他人都好勁 eason又唱又跳搞到好難影相,但佢真係勁落力,可能係首場所以好好氣氛,大家都好感動,跳到成身汗水!不過eason勁唔記得歌詞,要我地提佢,好好笑,但大家都冇埋怨,因為佢真係唱得好好好好,有d好爆既位佢都嗌到拆晒,不過佢一開場已經聲沙,好似病病地,但佢愈發揮愈好;遺憾係佢冇乜唱英皇時代既hit歌,k歌之王,shall we talk等左成晚都冇 之後encore左一次11點35分就散場 呢次concert令我同6回味左兩日,個晚直頭訓唔到 eason把聲勁有感染力,正到暈!!!我覺得好過上次concert好過,到時出碟我第一個買碟!!仲有今次勁難買票,多謝c6撲到票

大宅

好媽媽勳章

我星期三去聽呀,座第三行呀,不過未知方向,希望ok啦,我搵內部買架,e神次次口啤都好好,所以好難買票!!

子爵府

好媽媽勳章

月尾去睇
仲有阿Jun打鼓? 咁要加十個期待喎
可唔可以喺相簿加相落個人簽名度?

洋房

好想睇呀!上次睇Big4第1場有sammi都睇到勁hi,睇完好鬼開心

子爵府

熱血勳章 好媽媽勳章

i like eason too!!
he is a really best singer in asia

大宅

EASON o既演唱會一向有保證!!!
我今次都係紅閘wor~不過4月先有得睇...
急c我啦!!!!

近band係第幾段呀??

男爵府

我2號去睇丫.好期待^^
:-xhttp://hk.photos.yahoo.com/debby1292000 :oops: :oops: :oops: :oops:唔經唔覺我已經2歲啦........ :-) :-) :-)

瑪瑙宮

虎到金來勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

最近真係有好多好正既演唱會,
有時1年都睇唔到1次..
但今年就已經睇左2次..(SAMMI & BIG4)
再加E神..

今日先係3月咋...

大宅

原帖由 DEVILY 於 10-3-22 22:46 發表
我2號去睇丫.好期待^^

我都係2號呀~~

子爵府

熱血勳章 好媽媽勳章

yesterday's newspaper said eason has been sick,hope he will be better,EASON,ADD OIL AR!!!!!

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

今個星期六我地去睇呀~

yeah~~

侯爵府

報紙話佢病左,聲好沙.
希望佢無咩事啦. 我下個Thu先睇

瑪瑙宮

我星期一去睇呀,依家好心急呀!!
緣是天意,份是人為,有緣相遇者,珍惜緣份的來臨

大宅

我琴晚都睇左~但開頭eason把聲真係好沙~發揮唔到佢既水準~但慢慢都順d~不過睇見佢都好辛苦~ 同真正既eason仲爭好遠~真係擔心佢黎緊個十幾場~希望佢完左呢個演唱會可以好好休息~近年已經好少好似eason咁正既歌手~希望佢好好保護自己把聲~琴晚既高潮就係謝霆鋒既出現~好感動~ 仲encore到11:40~ add oil Eason~~~~~

男爵府

我星期日去睇, 好緊張呀

子爵府

熱血勳章 好媽媽勳章

我琴晚都睇左~但開頭eason把聲真係好沙~發揮唔到佢既水準~但慢慢都順d~不過睇見佢都好辛苦~ 同真正既eason仲爭好遠~真係擔心佢黎緊個十幾場~希望佢完左呢個演唱會可以好好休息~近年已經好少好似eason咁正既 ...

wa!!!so good,my friend said that no guest at first night.....

大宅

我都想去呀..but無人湊女

公爵府

畀面勳章

我尋晚放低左兩個去睇,好好睇呀,又唱得又talk得,笑到d我地cc下

珍珠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 熱血勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

乜原來又唱緊喇?!!
早兩日,我老公問我去唔去睇,我話好,問佢幾時,佢話唔知,見賣廣告!!

究竟點樣可以知幾時有邊個開concert,我地次次都係事後先知!!

別墅

首頁

尾頁

跳至