想生BB

跳至

首頁

尾頁

大宅

好媽媽勳章

我bingo果個cycle 就day16深粗
而day22著床果日去左行山 tim ar
不過係好輕鬆果d
我記得行完山之後,,,仲有心情行街
點知突然有3分鐘左右,,,左邊子宮位吉到好痛
係一針一針咁吉落黎ge feel,,要慢慢行,,,
當時c6都o係度,,,我仲同佢講,,唔通就係人地講果d陰陰痛?
幾分鐘之後就冇痛,,
不過就好自然就住就住咁
到day27已經check到紅d有30-40%
之後紅綠d一日一日深粗
day32去醫生度已經可以confirm到

大宅

好媽媽勳章

原帖由 kkaa 於 10-3-26 20:53 發表
我今日d28都有m feel, 但著床果日個子宮都有d拮拮地既感覺!!!

hey!!我day27 check到紅d有線
之後day28仲去左澳門玩,,,
的確全日間唔中有M feel ,,好真實的M feel
我仲以為食炸糊,,,去左好多次廁所睇下係咪黎m
點知冇黎m不特止,,,紅d仲深粗左
希望你真係有機呢~

大宅

好媽媽勳章

原帖由 阿早! 於 10-3-27 09:06 發表

我想問下, m come feel係子宮扯住痛, 怨下怨下? 大脾會唔會痺架? 我差不多每次來m前都會腳痺, 我就知係m come.

咁好難形容bor,,,我黎m不嬲都冇腳痺
只係子宮位有黎m feel 囉,,唔係扯住痛

大宅

好媽媽勳章

原帖由 makdoudou 於 10-3-27 11:45 發表
babycatcat,我想問吓你搵醫生confirm時係點架?驗血定驗尿架?

e,,,你應該係bingo喇~~恭喜哂先
你d徵狀同我果陣好似呀
著床血唔一定有ga,,我都冇,,,著床果幾日啡都冇
你寧願等多幾日,,等枝驗孕棒深色d去驗尿就ok
$200有埋醫生紙,,,叫佢寫埋個預產期,,就可以即刻去醫院book ga喇
驗血就通常好早期可以驗左,,
如果你超心急....即係你宜家都可以去check
不過就要去化驗所果d,,$300-400左右

首頁

尾頁

跳至