自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

唔好意思~
我諗你攪錯咗喇
我從來冇打算過要搶呢隻game任何人嘅 "經營權" , 因為我知道呢個經營權係呢隻game最重要嘅嘢, 我亦從來都冇攞過呢隻game其他玩家嘅經營權
我只係想求你放過我, 比返呢隻game最重要, 玩家最需要嘅嘢我, 我攞你嘅經營權, 係因為我走頭無路, 係你搶我嘅在先, 我先攞返你嗰個, 無奈地自我安慰 "就當交換囉"......否則....我係呢隻game度, 根本冇辦法玩落去,
我只係想攞返我需要嘅嘢, 我並唔係玩game滿足你開心 & 需求......

我只需要攞返我自己嘅嘢就足夠, 只要你可以放條生路比我玩, 你嘅嘢我唔會要囉

玩其他game, 點攞都冇問題, 因為隻game 會set定比人攞到某一個數就停止比其他玩家去攞, 點都會留一部份比原本玩家, 但呢隻唔同囉

原帖由 小傻b 於 10-3-25 19:01 發表
sorry~~~我初初真係唔知個個係你~~~我而家知啦~~~我而家放棄左個經營權架啦~~~
我放棄埋自己個個~~~比你爭返啦~~~

已刪除用户

好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

公爵府

牛年勳章 醒目開學勳章

原帖由 咕b 於 10-3-25 20:09 發表
唔好意思~
我諗你攪錯咗喇
我從來冇打算過要搶呢隻game任何人嘅 "經營權" , 因為我知道呢個經營權係呢隻game最重要嘅嘢, 我亦從來都冇攞過呢隻game其他玩家嘅經營權
我只係想求你放過我, 比返呢隻game最重要, 玩家最 ...
我下次唔會架啦~~~唔好嬲啦~~~下次我會睇清楚個game先玩~~~唔會再有下次~~~真係唔好意思~~~攪到你唔開心~~~我知衰架啦~~~

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

其他game我都會偷架 大家一齊偷冇乜所謂, 最重要係, 其他game會set定一個數, 比人偷到夠額就冇得再偷, 點都會留返d比自己嘛, 但我呢個唔係囉.......一冇經營權, 就乜都冇架喇......

原帖由 stkyo 於 10-3-25 18:46 發表
哈哈,你令我諗起我係happy farm加一個朋友,佢只會種最cheap個種農作物,跟住用會用周圍既擺設蓋住D農作物唔比人偷,又買隻狗,準時收野。。。

我呢。。一直種D好靚既花或者貴野,唔會用D野蓋住農作物,狗都無養。

諗住玩GAME係咁,大家 ...

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

今日都試咗幾十次喇.......都係唔得呀

原帖由 stkyo 於 10-3-25 18:47 發表
係個GAME度REFRESH個朋友名單得唔得呀

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

其他game冇問題架, 我都會偷嚟偷去, 但呢隻唔同囉.......經營權一冇咗就=唔駛玩......
對方仲要好似咬住唔放咁........我呢頭攞返自己嘢, 唔夠1分鐘就比佢搶咗.........次次都係咁

原帖由 oct27_2008 於 10-3-25 19:35 發表
其實玩呢 d game,
係要你偷下我
我偷下你先過引架喎

伯爵府

原帖由 咕b 於 10-3-25 20:17 發表
其他game冇問題架, 我都會偷嚟偷去, 但呢隻唔同囉.......經營權一冇咗就=唔駛玩......
對方仲要好似咬住唔放咁........我呢頭攞返自己嘢, 唔夠1分鐘就比佢搶咗.........次次都係咁

...

路過8啩吓,可唔可以講呢隻game叫咩名呀?

不過人地都say左 sorry啦,唔好嬲啦

子爵府

原帖由 咕b 於 10-3-25 20:17 發表

...

咩 game 黎o架,
咁就真係唔好偷....

禁止訪問

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

taru 該用戶已被刪除

珍珠宮

好媽媽勳章

咩game黎架, 好似好好玩呢, 可唔可以講game名架?

水晶宮

咩game黎架~可唔可以講game名?

公爵府

好媽媽勳章

玩GAME玩到咁唔開心, 又真係好忟既.
我玩HF果時又係你偷我嘢, 我又去偷翻你既嘢, 但就絕對唔會去施肥偷人嘢, 尤其是唔會去偷人地的花花..
而家我己經開晒所有的田, 家陣好隨意咁種嘢, 唔去理幾時收成, 由得人哋去偷, 好多人偷咗我的作物之後會送翻D GIFT俾我
網上世界咩人都有 ,謝絕介紹買賣 ,謝絕代購!

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

你講嗰隻game我都有玩架, 同你一樣, 偷咗人哋花花之後我都會幫人除蟲 or 施肥, 而且種花呢隻game就算比人偷花, 都唔會話冇哂自己心血, 點都會留返一部份比自己收返, 咁我覺得冇所謂囉, 大家開心吓......但今次有d唔同囉, 比人搶咗之後就可以叫做一無所有, 時間心機自己付出咗, 但所有收盛都係比人搶哂.....我玩game都係求開心, 我並唔係去滿足對方.....次次都係咁真係好冇癮.....好似自己奉獻哂d心機時間比佢咁......

原帖由 mimi88 於 10-3-25 23:35 發表
玩GAME玩到咁唔開心, 又真係好忟既.
我玩HF果時又係你偷我嘢, 我又去偷翻你既嘢, 但就絕對唔會去施肥偷人嘢, 尤其是唔會去偷人地的花花..
而家我己經開晒所有的田, 家陣好隨意咁種嘢, 唔去理幾時收成, 由得人哋去偷, ...

公爵府

牛年勳章 醒目開學勳章

我下次唔會架啦~~~唔好嬲啦~~~下次我會睇清楚個game先玩~~~唔會再有下次~~~真係唔好意思~~~攪到你唔開心~~~我知衰架啦~~~

珍珠宮

好媽媽勳章

鳴鳴, 咩game黎架, 你愈講我愈想玩呀~ 唔公開得, 一係pm我得唔得呀~ 我好鍾意打game呀!!! 謝謝你丫

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

唔知公唔公開得mouth:mouth:" /> 我都想多d人玩.....因為.....因為.....之前本來賺到嘅錢唔係歸我所有.....而家同由頭玩起冇乜分別.......除咗靠單一途徑收入之外, 就乜都冇......想再升lv起樓..... 有排等......

但fb game要等好耐先有收鑊架.....我都用咗好多時間 &
心機.......估唔到 所以先忟
原帖由 sumlam 於 10-3-26 00:02 發表
鳴鳴, 咩game黎架, 你愈講我愈想玩呀~ 唔公開得, 一係pm我得唔得呀~ 我好鍾意打game呀!!! 謝謝你丫

珍珠宮

好媽媽勳章

原帖由 咕b 於 10-3-26 00:10 發表
唔知公唔公開得mouth:mouth:" /> 我都想多d人玩.....因為.....因為.....之前本來賺到嘅錢唔係歸我所有.....而家同由頭玩起冇乜分別.......除咗靠單一途徑收入之外, 就乜都冇......想再升lv起樓..... ...

快d公開啦, 冇問題啦, game名之麻, 又唔係網頁個d!!!
我等了很久, 你已挑起我條癮!! 嘿嘿

大宅

原帖由 咕b 於 10-3-26 00:10 發表
唔知公唔公開得mouth:mouth:" /> 我都想多d人玩.....因為.....因為.....之前本來賺到嘅錢唔係歸我所有.....而家同由頭玩起冇乜分別.......除咗靠單一途徑收入之外, 就乜都冇......想再升lv起樓..... ...

我都好想知咩GAME黎架.,..咁搞笑既

公爵府

牛年勳章 醒目開學勳章

首頁

尾頁

跳至