自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

好媽媽勳章

咩game黎架, 好似好好玩呢, 可唔可以講game名架?

珍珠宮

好媽媽勳章

鳴鳴, 咩game黎架, 你愈講我愈想玩呀~ 唔公開得, 一係pm我得唔得呀~ 我好鍾意打game呀!!! 謝謝你丫

珍珠宮

好媽媽勳章

原帖由 咕b 於 10-3-26 00:10 發表
唔知公唔公開得mouth:mouth:" /> 我都想多d人玩.....因為.....因為.....之前本來賺到嘅錢唔係歸我所有.....而家同由頭玩起冇乜分別.......除咗靠單一途徑收入之外, 就乜都冇......想再升lv起樓..... ...

快d公開啦, 冇問題啦, game名之麻, 又唔係網頁個d!!!
我等了很久, 你已挑起我條癮!! 嘿嘿

珍珠宮

好媽媽勳章

原帖由 咕b 於 10-3-26 00:31 發表
你去fb搵吓, 係玩開學校架, 有幾座主要樓係度, 要搵錢lv up嗰幾座樓架, 搵錢途徑, 一係靠學生畢業, 要等4個左右, 畢業就會有少少錢 (好似幾百), 第2個收入來源就係起餐廳, 自己做埋餐廳經營權, 咁就大約每2個鐘左右 ...

係咪叫做"主題學校"???

珍珠宮

好媽媽勳章

原帖由 咕b 於 10-3-26 00:56 發表
no, 係 "開心"

"主題" 我都有玩, 但我仲未摸清楚點玩.......唔係好識玩

yeah~ 揾到了!!
主題我都試過玩, 不過好似唔好玩咁既, 冇玩了!

珍珠宮

好媽媽勳章

原帖由 咕b 於 10-3-26 01:13 發表
我淨係知 "主題" d嘢等超耐囉, 掉車垃圾都好似要12個鐘 但我攪唔明點玩又唔心息喎, 所以而家都仲等.............緊

嘿嘿, 我打機都算癲, 估唔到你仲勁過我.... 玩唔明唔心息

首頁

尾頁

跳至