單親天地

跳至

首頁

尾頁

王國長老

王國長老

巧嵐, 我睇晒呢個topic. 妳以前既topic好多都delete左內容, 我睇唔到, 就呢個topic內容, 酸棗仁並唔係鬧妳, 妳可能太敏感, 佢文筆笑中有淚, 佢同妳講既都係人生哲理, 睇完成個topic都冇人鬧過妳, 上網就係咁, 妳好難要求唔相熟既人都會熱烈回應妳, 呢度既會員都係付出時間, 關心,慢慢一點一點培養彼此之間友誼, 人與人之間亦如是, 沒有什麼不勞而獲.

或者會員之間一邊回應妳又一邊彼此開玩笑, 但唔代表有惡意成份, 佢地同妳講既都係真理, 妳可以唔接受, 但唔可對佢地惡言相向, 明白嗎?

如果妳唔放開心胸, 每每覺得他人排擠妳, 嘲笑妳, 唔關心妳, 妳唔會得到快樂, 單親版好多會員都生活得好好, 好快樂, 好正面, 一定要學會樂觀面對生活上挫折, 用積極態度去令自己生活重回軌道, 上黎問問題, 其他會員未必識答, 但如果佢地知道都好多時肯幫忙解答, 唔好對別人太多猜疑, 先會活得開心.

祝好!

edea
我唔係經常上BK, 想搵我嘅朋友請email: [email protected]

王國長老

王國長老

原帖由 eric5354 於 10-3-29 12:48 發表

哝,出埋超班殺亞人,
其實,係唔係即是這個website的老板呢!

我估緊你係咪講緊我.
如果你係講我, 我唔係老闆, 我係義工版主, 都係會員一個.
我唔係經常上BK, 想搵我嘅朋友請email: [email protected]

王國長老

王國長老

我成日都入黎單親版架, 我唔講野你地唔知o者

見到大家和氣收場最好, 其實單親版會員都好肯幫人, 巧嵐妳放心, 大家互相扶持, 可能關心下語氣重左, 但唔係鬧妳, 大家都想每個單親父母重新站起來做人, 只有過來人, 更明白同路人苦處, 如苦口良藥, 都係想妳開開心心生活, 做一個又堅強又樂觀既好媽媽!

不打不相識, 識左或者可以玩埋一份!

王國長老

王國長老

我反而好奇酸棗仁個樣係咪真係好似簽名檔咁既, 哈哈 (表情公仔又冇晒)

首頁

尾頁

跳至