跳至

首頁

尾頁

男爵府

原帖由 Amytell 於 10-3-30 11:24 發表
零晨三點開始個肚作m咁陰陰痛,痛一陣就唔痛,大約一個鐘痛醒一次,到今朝都有痛但就係去廁所嗰d痛.....真係有得去大大但份量少少,已經去咗3次了,今次去完仲有d陰陰痛......
不過lee個星期都有陰陰m痛,然後就要去大大但 ...

我都係尋晚兩點幾見肚痛(肚臍上面胸落D), 以為要去小便, 去完都仲痛, 但又唔係幾分鐘痛一次, 所以觀察左一陣都仲見痛就叫醒左老公, 話同我去醫院, 但果種痛又好似想去大便, 所以又去坐厠所, 又真係有得疴喎.....但其實我尋日已經去左兩次, 去完厠所仲有少少痛, 但都唔係好犀利, 所以照訓, 一直到今朝訓醒雖然仲有D痛, 但我都係觀察中呀.....

男爵府

原帖由 Amytell 於 10-3-30 13:10 發表
我上網睇好多媽咪話陣痛都會好似去大便咁架!生嗰時好似肚痾去唔出咁!!!!!!但我哋都真係有得大大......唔知生個時會唔會一路大大一路生亞b呢?!?!

上次醫生同我check宮頸位之後作陣痛(醫生話正常, 會維持一陣), 果一陣真係連腰都痛埋, 同埋好似好想肚疴但我叫姑娘比個兜我又真係疴唔出, 所以尋晚肚痛, 但又唔係陣痛果種痛, 我就無入到院囉....

不過, 我剛剛去完wc, 又見啡喎......唔知點好....

首頁

尾頁

跳至