自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

至尊種植勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 爸B勳章

原帖由 mimi88 於 10-3-25 11:02 PM 發表
冇可能, 唔該俾少少常識自己啦, 唔好再傳嚟傳去了:evil:

不要問國家能為你們做些甚麼,要問你們能為國家做些甚麼。Ask not what your country can do for you, ask what you can do for your country.

公爵府

好媽媽勳章

原帖由 sonic04 於 10-3-25 23:05 發表

話明係估

當然我一早知道答案啦

請睇16樓
我唔係話你
網上世界咩人都有 ,謝絕介紹買賣 ,謝絕代購!

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 開心吸收勳章 精緻種植勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

唔信

男爵府

好媽媽勳章 環保接龍勳章

太假喇....

2/6/2005 : 2.59 KGS8/6/2005 : 2.66 KGS15/6/2005 : 2.72 KGS20/6/2005 : 2.86 KGS4/7/2005 : 3.33 KGS12/9/2005 :4.78 KGS   57CM23/9/2005 : 5.16 KGS  60CM27/10/2005 : 5.53 KGS 61.5CM14/11/2005 : 5.52 KGS 63.5CM13/2/2006 : 6.37 KGS

水晶宮

好媽媽勳章

笑死人....狗公 + 女人...點可能係 狗乸 生左隻怪物???
「知足者,常樂也;不知足者,富亦憂。」

伯爵府

原帖由 小師妹 於 10-3-25 22:44 發表

無錯, 人同狗的精子無可能結合, 根本唔會生育到BB ! 小心假新聞!
人同狗既精子係結合到架,我記得好多年前睇東方日報報導過一單外國新聞,關於人工受孕既..因為負責運送精子既公司攪錯左,將人同狗既精子調亂左..攪到個女人生左個狗頭人身既女孩(有影個BB女張相出黎),報導時個BB應該都有1歲以上,但佢係完全唔識講野....而且醫生話佢生存唔到好耐,當時仲話研究院對果個人狗BB女好有興趣要研究佢,申請緊要個媽咪交出BB女比佢地..但BB女個媽咪唔肯,仲話就算上法庭打官司都要保住個女~但之後結果係點就唔知喇,因為果時我唔係日日睇報紙既,而且果時仲未有得上網 但好記得舊時東方久唔久就會報導下依D特別既新聞(有個男人訓醒午覺後舌頭變長左,有又單係有個女仔外表得16歲,但其實佢已經6,70歲..因為基因突變既關係....)仲有好多架,不過我最記得係依幾個,果時我仲有剪報既習慣,好鍾意依D特別新聞
大b駿逸細b駿晞

伯爵府

依單野我覺得係假既,因為我試過幫我契姐隻狗女接生,佢其中一隻胎死腹中,生出黎果陣同圖中果隻狗仔好似樣架,我估係因為發育不健全個樣先係咁....
大b駿逸細b駿晞

大宅

睇完想

公爵府

假到無人信......

禁止訪問

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 睛靈勳章

又引用一金句:大陸乜都可以造假,唯獨騙子係真.

瑪瑙宮

虎到金來勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

笑話一則

子爵府

原帖由 RoxanneKwan 於 10-3-25 22:56 發表
咪玩啦...假到離譜

yes

子爵府

琴日我c6又係拎呢個新聞黎同我講~話有人o係facebook post左上去~話好恐怖~叫我唔好睇~!我即刻忍唔住笑左出黎~同佢講根本就無可能~人同狗既染色體唔同係結合唔到~~但係都堅持睇下張相~我覺得個張相好似麵包超人~唔知大家覺唔覺呢?haha~

伯爵府

好明顯系假啦。。。。作故仔都俾d心思啦。
狗公生仔已經奇聞啦

首頁

尾頁

跳至