自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

我都係岩岩俾人扣左, 未得閒打去問, 仲以為係彈票扣錢添! 個陣話送一年excel banking, 話收費開始前一個月會通知架喎

男爵府

我都冇收過呀! 一定要去追! 之前我話唔要又猛話送, 跟本冇用! 而家仲要俾人扣錢, 激死!

原帖由 ming2 於 10-3-26 00:20 發表

咁係咪好似tartaqueso所講...收費前一個月會通知我地架?!...我check返佢地個website,話有免費sms for "存款不足提示"...但係我又從來冇收過呢d sms喎...

男爵府

ming2:

雖然我都好慶, 曾經都同你一樣考慮取消戶口, 但係, 剩係取消excel banking咪得囉!

tartaqueso

原帖由 ming2 於 10-3-26 00:40 發表

siulili

水就一定要佢回架啦...唔回就會搵雜誌攪大佢...已經約埋阿爸媽聽日一齊去分行追討同埋cut a/c架啦...無啦啦每人俾佢扣$180 x 2...成家人扣成千蚊...佢地就真係發到豬頭咁啦... ...

男爵府

銀行今日覆左我, 話已經退返$180俾我, 仲幫我取消埋excel banking喇!

原帖由 ming2 於 10-3-26 00:51 發表
如果佢地可以應承過客收費前先通知客,但最後都係咩都冇做過....咁其他0既a/c condition都可以隨時改完都唔通知我地架啦....橫掂間野d分行都唔就腳...佢地咁麻煩咪cut鬼晒佢lor...否則佢地都唔會理d客架啦...:badfeel ...

男爵府

更正: 頭先職員話即刻退返, 我上網chk仲未退到. 不過唔緊要啦! 有就得勒!

真係好彩有你出post, 我至知發生咩事, 唔係就要估多幾日至得閒打去問.

原帖由 ming2 於 10-3-26 18:05 發表

你咁快退到0既??我要幾日後先退到呀..

男爵府

我都係send mail去問咋喎

原帖由 meko~ 於 10-3-27 10:33 發表

the hotline say they can't help me!
must go to 分行

好驚拿唔番

首頁

尾頁

跳至