自由講場

跳至

首頁

尾頁

別墅

想買比老人家, 請問有無人知...

1. 邊隻接收好 d ?
2. 覆蓋範圍邊個大 d ?
3. 服務邊個好 d ?
4. 邊個 "come" 用 d ?

Many Thanks !

別墅

請問有無人幫到手呀 ?
因想買比老人家, 驚買咗又唔好用....

別墅

唔好意思, 睇吓有無媽咪有資料可幫到手 ?
因為我真係唔多識, 送比老人家又唔想買咗原來唔好用.
唔該晒 !

伯爵府

原帖由 babykiss 於 10-3-29 11:39 發表
想買比老人家, 請問有無人知...

1. 邊隻接收好 d ?
2. 覆蓋範圍邊個大 d ?
3. 服務邊個好 d ?
4. 邊個 "come" 用 d ?

兩者都係新產品,

關愛玲幾個月前, 就得一百個用戶, 每人一百(多)元計, 得一萬(多)蚊收入, 唔知點維皮.....另外仲要比預繳咁樣囉..
http://orientaldaily.on.cc/cnt/news/20091207/00176_033.html?pubdate=20091207

一線通, 就係老牌子, 而家先至新出手機服務....服務費就差唔多.

接收的話, 你都唔駛點擔心, 香港有幾大吖.....

不過, 比我就等下先囉, 幾個月內, 或者又有新產品呢?

而且, 老人家如果出街, 袋住個手機, 入面又有仔女的電話....咁都已經好安全了, 係咪?

緊急求助熱線 / 中西醫藥網址 / 單親或情緒支援網址 請按我的頭像進入!
老朽若偶有行善, 只為受人恩惠太多, 嘻嘻 !

恕本人設定為不接受任何PM

別墅

原帖由 酸棗仁 於 10-3-30 01:41 發表

兩者都係新產品,

關愛玲幾個月前, 就得一百個用戶, 每人一百(多)元計, 得一萬(多)蚊收入, 唔知點維皮.....另外仲要比預繳咁樣囉..
http://orientaldaily.on.cc/cnt/news/20091207/00176_033.html?pubdate=20091 ...

照咁睇, 暫時好似一線通穩陣 d ?!
幾個月後時機會更成熟嗎 ? 約兩三個月後 ?
謝謝你 !

男爵府

酸棗仁,

"老人家如果出街, 袋住個手機, 入面又有仔女的電話....咁都已經好安全了, 係咪?"

唔係0架,我爸爸試過唔舒服,頭暈,真係咩都唔知0架.
好彩佢用緊長者專用手機, 後面有個緊急通知掣.按咗個掣會直send SMS 俾緊急連絡人,仲有alert.
:-D 我於七月四日在廣華醫院出世 :-D 4/7 = 3.27Kg 13/7 = 3.7Kg 4/8 = 4.2Kg 23/8 = 5Kg

首頁

尾頁

跳至