嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

大宅

想問吓以下邊隻牌子的嬰兒淋浴露係沖完之後都可以唔使再過清水架?

arau, chu chu, chicco, 阿b哥, 施巴

thx !

禁止發言

大宅

arau, chicco,施巴,都唔好用,我女用到好多濕疹,現在用緊瑞士寶寶好好用,d皮膚好滑,又唔使過水....

洋房

施巴幾好用XD

禁止發言

大宅

阿b哥 & QV Bath oil 沖完之後都可以唔使再過清水架!

男爵府

醒目開學勳章

我bb而家用緊seba,都想幫佢轉第2隻試下, 試過mustela, 覺得太香,想轉阿B哥, 但見後面貼住張紙寫住要過水, 但朋友話唔使過水, 我都唔知轉唔轉好呢

大宅

原帖由 yuffieyip 於 10-3-31 13:05 發表
我bb而家用緊seba,都想幫佢轉第2隻試下, 試過mustela, 覺得太香,想轉阿B哥, 但見後面貼住張紙寫住要過水, 但朋友話唔使過水, 我都唔知轉唔轉好呢

我就係因為之前jusco減價買咗阿b哥, 後咪去聽講座時姑娘話要買d唔使過水的淋浴露俾阿b, 番去見到阿b哥後面寫要過水...

所以上黎問吓!!!

複式洋房

Chicco好用, 好香BB味!

複式洋房

初生0個時用baby madonna的免沖水馬油沐浴液, goodgoodgood

大宅

I used QV bath oil when baby's just born and no need to rinse, then I switch to 阿B哥 and didn't rinse as well, as long as you didn't use too much should be OK!

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

chicco好用喎,好香架

而家有平喎,chicco店本身。

別墅

chicco要唔要過水架﹖

大宅

mustela, just use one - two pump

大宅

回覆 2# hotspring 的文章

要呀,香味好重呀

首頁

尾頁

跳至