夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

子爵府

畀面勳章

其實係我自己唔記得,拍拖到而家都係我,
初初C6都會出聲同我講,近幾年到D咩咩週年紀念,過左我先記得去問佢,佢話:『你記得咪慶祝囉.』:;pppp:

有無人好似我唔記得嫁????mouth:

子爵府

我好似你唔記得嫁

Eventhough we pick the easiest day to get marry. I still often forget.

子爵府

虎到金來勳章 HiPP勳章(1) 好媽媽勳章

我結婚周年前幾日都仲記得 : 呀! 就快結婚周年!
但係...到左前一日同當日, 竟然唔記得左!
第一年的周年紀念當日, 係老公提我....
我地身處特別的地方, 好求其咁就過左....
我B仔10月4日出世. 3.78KG
18MTH 15KG,84.5CM
13MTH 13KG,82.5CM
10MTH 12.42KG(連衫)
6MTH 10.08KG,72.5CM
5MTH 9.8KG(連衫)
4MTH 8.73KG,68CM
3.5MTH 8.98KG(連衫)
3MTH 8.4KG(連衫)
2MTH 6.9KG,61.5CM
1MTH 5.2KG

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

有~~由結婚第一年已經唔記得左有呢一日,亦無慶祝,不過我有同老公講,算數,橫掂大家都唔記得,不過好希望我地結婚十週年的話,大家都會記得啦~~

男爵府

我記得, 不過從來都無慶祝架
因為之前一日係我生日, 會一家三口出去食buffet慶祝,食豪d一次過搞掂~
當然~c6一定會送鑽石比我

男爵府

原帖由 hoho0728 於 10-3-31 12:08 發表
有~~由結婚第一年已經唔記得左有呢一日,亦無慶祝,不過我有同老公講,算數,橫掂大家都唔記得,不過好希望我地結婚十週年的話,大家都會記得啦~~

hi,又見到你~嘻~

係囉,我都想十週年大肆慶祝一番!!

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

結婚8年,每年都會慶祝

公爵府

結婚15年了, 但一次都無慶祝過

珍珠宮

原帖由 bkfans123 於 10-3-31 15:15 發表
結婚15年了, 但一次都無慶祝過

9年了, 也未慶祝過
希望一家人每日開開心心返工(返學)去, 平平安安放工(放學)來!
全世界可以睇小佢,但佢亞媽我一定唔可以!
以平常心對待無常事~~~試問有多少人能做到呢!?

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

年年到有慶祝架.

子爵府

畀面勳章

原帖由 smileemily 於 10-3-31 12:12 發表

hi,又見到你~嘻~

十週年......過咗啦...

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

原帖由 smileemily 於 10-3-31 12:12 發表

hi,又見到你~嘻~

嘻嘻~~乜咁啱,你就好啦,我鼻屎都無粒呀~~~

伯爵府

我擺酒同註冊都唔係同一日,
都唔知計邊日好,
麻鬼煩,唔慶啦

伯爵府

好媽媽勳章

結婚都15年, 間唔中都有架! 不過記憶中唔多. 睇開吓啦!

男爵府

註冊日及擺酒日都會慶祝, 連拍拖紀念日都會慶祝.

男爵府

會慶祝呀, 一定唔會唔記得, 因為擺酒間酒樓每年會有1千蚊比返我地食, 永久生效

別墅

有呀~~

我同我老公結左婚11年,係頭兩年記得,之後咁多年大家都唔記得
好多時過左之後,大家先記得,咪記得返果日食飯囉.
我重唔止結婚週年,連佢同自己生日都唔記得........
其實香港人咁多野忙,一日咁多野要記........!!唔記得都唔係咩罪過~~

係好既,日日都係紀念日,唔好既,幾多週年紀念都無意思啦~~

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

回覆 14# hoho0728 的文章

哈哈哈~~ 你同我一樣呀. 不過我地就話結婚20周年會慶祝下.

瑪瑙宮

2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

結婚周年都唔記得 ?

大宅

我年年都記得,不過C6從來都唔同我慶祝

首頁

尾頁

跳至