跳至

首頁

尾頁

複式洋房

如題,你地有呢個情況嗎?

大宅

BK Milk勳章

我而加35W,D同事都問我係咪就生得,個肚低到好似就黎跌出黎咁,又好墜喎!仲有成3W先到期開刀,好在返埋下星期三就放假...可以好好休息下~~~
蔚蔚2006年12月5日出世,重3.77kgs;1個月重5kgs;2個月重6.6kgs;4個月重7.8kgs;5個月重8.62kgs;6個月重9.07kgs;8個月9.3kgs;9個月9.53kgs;10個月9.7kgs;12個月10.8kgs
雋雋2010年4月15日出世,重3.295kgs;1個月重4.21kgs;2個月重5.71kgs;4個月重7.17kgs;6個月重7.85kgs;8個月重8.2kgs;10個月9kgs;12個月重

別墅

我36週5, 我都覺得今個星期個肚好似低左咁。同埋著親乜野褲都會 "sir" 落黎,唔知同日日行樓梯有冇關係。

依家夜晚開始訓唔到覺,唔係手痺就腳抽筋,一係就宮縮 +少少肚痛,側身訓得耐腰骨及背脊勁痛。好彩依家唔駛返工可以日間斷斷續續咁訓下,如果唔係都唔知點捱!

別墅

本來都覺得個肚係低,但仲見到條摺痕; 37w2, 呢幾日連條摺紋都無埋...
瞓覺係最慘,轉身又痛,起身又痛...
唔瞓咩? 坐喺度唔郁就好地地, 一起身一郁, 痛到呢...
日頭都無乜得點瞓,阿囡成日痴住要我陪佢玩...

禁止訪問

男爵府

我的育兒心得勳章 hashtag旅遊勳章 DHA勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

我岩岩36w~呢胎第二胎所以比較低~第一胎到生果陣仲好高....
岩岩頭先發覺阿b又好似鑽低左...有多左頂著頂著~同埋成晚個肚好似陰陰痛咁

別墅

我個肚唔算低, 今日去覆診時, 醫生話BB個頭已經低過前2星期, 而且仲有 3kg, 幾時都有機會生得呀!

男爵府

BK猜猜猜慶中秋

我都36w3啦, 可能我由一開始都駝得低, 所以唔係好覺, 不過上個星期開始腰骨及背脊勁痛, 恥骨附近位置晚晚超痛, 轉身同起身都有困難!最慘係夜晚去厠所呀... 好彩開始放復活節假可以休息下。大家都要多多休息呀!!

男爵府

好媽媽勳章

有呀!!個肚真係低左好多...連我媽咪見到我都係咁講~~去產檢d nurses又話bb落到好低喇~~問我執好走佬袋未~~haha 好期待bb呀~~

別墅

我都 36 weeks 5 days 啦, 下面好似好 "聚" 咁, 同埋成日陰陰痛... 行既時候, 大腿兩邊內側又成日扯住扯住咁!

首頁

尾頁

跳至