美容扮靚

跳至

首頁
12345...34

尾頁

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

Re: 請問有冇彩光脫毛或激光脫毛好介紹呢?

洋房

ming2
SORRY 我唔係去旺角呀! 我o係去尖沙咀!
因為只有尖沙咀有激光及彩光兩種.
上次做過一次彩光, 依家仲出緊毛毛, 不過出得慢咗.
我諗住下次做激光, 希望可以盡快見效啦!

你有冇買佢地的防毛液呀?
好貴呀!

仲有呀~佢地所謂免費試做, 只係做一邊咋

大宅

ming2:
我都想知多d呀~麻煩pm比我丫~ thanks
我既心肝寶貝Arno係2002年3月16日出世架!!請多多指教!!! 生氣是拿別人做錯的事來懲罰自己! 人的價值,在遭受誘惑的一瞬間被決定! 愛的力量大到可以使人忘記一切,卻又小到連一粒嫉妒的沙石也不能容納! 世上最累人的事...莫過於虛偽的過日子! 快樂不是因為擁有的多,而是計較的少! 如你想要擁有完美無暇的友誼,可能一輩子找不到朋友! 你不能左右天氣,但你能轉變你的心情! 用最少的悔恨面對過去;用最少的浪費面對現在;用最多的夢面對未來

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

大宅

vita 寫道:
我 join "變靚d" 的脫毛, 真係明碼實價$4800, 有彩光又有激光, 你地都試下啦!

究竟$4800係激光/彩光呀?
咁激光係咪好過彩光架?(效果) ?-(
thanks
我既心肝寶貝Arno係2002年3月16日出世架!!請多多指教!!! 生氣是拿別人做錯的事來懲罰自己! 人的價值,在遭受誘惑的一瞬間被決定! 愛的力量大到可以使人忘記一切,卻又小到連一粒嫉妒的沙石也不能容納! 世上最累人的事...莫過於虛偽的過日子! 快樂不是因為擁有的多,而是計較的少! 如你想要擁有完美無暇的友誼,可能一輩子找不到朋友! 你不能左右天氣,但你能轉變你的心情! 用最少的悔恨面對過去;用最少的浪費面對現在;用最多的夢面對未來

洋房

YENCHAN,
變靚D 有6間分店, 但只有尖沙咀有齊彩光同激光, 其他分店只得彩光一款.
尖沙咀個職員話, 每次做之前會睇番當時毛毛的情況, 再決定用邊隻.
效果邊隻好呀? 我都未知呀, 因為我只係做過一次彩光咋, 未做過激光, 所以暫時答唔到你.

洋房

ming2,
尖沙咀宏發大廈5樓全層 電話-23849133
防毛液 $450 (佢話可以用足一年)
每晚沖完涼之後噴, 第二日洗咗佢
個職員話做呢個療程一定要用呢支防毛液
乜你冇咩??
你依家做過幾多次呀??
效果OK嗎?
做完第一次, D毛毛出得多唔多呀? 而且生得快唔快呀??

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

洋房

ming2,
好多謝提醒我, 所以剛才已打電話去總公司查證.
個位女職員話 ~ 只收$4800 無需購買任何產品!
我同果位小姐講 ~ 我則疑你們尖沙咀的同事銷售方法有問題, 這是否詐騙??
個位女職員話 ~ 我會幫你跟進及查證, 今日下午再聯絡我.

洋房

ming2,
仲有電話果位女職員話彩光$4800 / 激光$5800
但係當時尖沙咀的女職員話彩光/激光都係$4800, 只係時乎當時毛毛的情況再決定做邊隻.
報紙標明 ~ 彩光/激光永久脫毛 永久脫腋毛任脫價只需$4800
我覺得佢地 d 講野同報紙廣告有 d 出入.

民房

ming2

who said that it is life guarantee? I asked my consulant in Mong kok and they said most of the people will have no more hair after 4 to 6 treatment, but if you are the exception, you can have the treatment within the year but after a year, you need to pay again

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

洋房

ming2,
佢o地已經答覆我啦.
我都覺得滿意, 佢o地將會退支票給我.
佢o地解釋支防毛液作用, 可以令毛襄收細, 比較快見效, 如同爽膚水的功效........
但我已即時拒絕用呢支野, 所以要求退款

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

洋房

emily_lo,
我剛才打電話俾總公司, 同我聯絡果位應該係上司級,
佢話係永久脫毛, 如果一年後或譬如二年, 三年後再重生毛毛, 佢地會再跟進, 而且唔會額外收費, 不過我見議保留張收據

洋房

ming2,
好呀, 不過要過多兩個星期至可以做.
我都有d 驚呀~~

大宅

Hi Ming 2,

我都好想整激光脫毛啊, 不過之前你話我大肚唔整得住, 因為我要成十月先生得呀, 到時我生完可唔可以搵你介紹我呀, 謝謝你呀~ :lol:

另外, 我阿姨剛0係Bella整左, 不過好貴呀成萬五蚊啊(只係underarm咋), 所以我諗都唔會考慮呢間Bella啊~

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

別墅

請問有冇d平嫁??大約幾錢到呢??想係將軍澳、旺角、沙田附近....

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

首頁
12345...34

尾頁

跳至