美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

我尋晚都喺musee度做左腋下脫毛...
感覺都唔錯...
而家做緊優惠$980/ 5次呀...
真係好鬼抵!
如果你地想join...可以pm會員no.俾你地...
優惠至2009年9月30日咋...

唔係想hard sell你地...不過我覺得價錢平...完course之後再去dermes做free trial...話唔定會有永久效果呢!呵~

民房

好似激光都係做唔到.....,

原帖由 else 於 09-8-10 18:56 發表
彩光都係做唔到永久既效果,因為個時聽過個美容師講,原因係彩光個光速去唔到個毛囊底部,所以做唔到永久既效果。

大宅

原帖由 anniabymama123 於 24-9-2009 04:51 PM 發表
好似激光都係做唔到.....,

你意思係話, 激光都去唔到個毛囊底部,所以做唔到永久既效果? 我join treatment前聽治療師解釋, 佢話得嫁喎~ 因為打死左個毛囊, 所以唔會再生毛, 至做到"永久"嘅效果.
咁的確, 痛完後真係唔多覺仲有毛生喎?!...

大宅

原帖由 zachu 於 24-9-2009 03:26 PM 發表
我尋晚都喺musee度做左腋下脫毛...
感覺都唔錯...
而家做緊優惠$980/ 5次呀...
真係好鬼抵!
如果你地想join...可以pm會員no.俾你地...
優惠至2009年9月30日咋...

唔係想hard sell你地...不過我覺得價錢平...完course ...

$980/ 5次?! 真的嗎?? 越做越平喎~

但講開依間野, 我個friend之前問過, 點解佢地個廣告, 個個月都話優惠做到嗰個月尾, then下個月又出返個廣告再做到下個月尾咁... 好搞笑

公爵府

2024勳章 2023年兔年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 瞓得好勳章

原帖由 vita 於 05-4-18 12:03 發表
彩光脫毛或激光脫毛有什麼分別?
兩者比較邊個比較安全?
大概幾多錢?
效果滿意嗎?

我join咗bella做激光underarm用咗$8000,so far我做咗三次依家d毛毛係生得超超超慢,比起before我係超多同埋又黑又粗的,e+開心晒,我諗做多兩次就可以同d毛毛逋byebye喇

禁止發言

複式洋房

我都係join dermes, 有興趣就pm我啦

首頁

尾頁

跳至