美容扮靚

跳至

首頁
34567...34

尾頁

洋房

Re: 請問有冇彩光脫毛或激光脫毛好介紹呢?

I join the course in "be a lady" too. But I have bad experience in Tsimshatsui shop. Don't go this branch!The consultant is selling differently with others shop consultant. I'll change to other branch too.
In fact, their price is really really attractive, but i think their enviroment is bad.(compare to other company) I did one time laser and I think it's bad. Next time I'll try the 彩光, hope will better!
Lilypie Baby PicLilypie Baby Ticker

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

洋房

i bought the 防毛液 la, they hard sell me! I'd call their compliant hotline and they're solving my problem. Can u tell me how the procedure of the hair removal? Are they shave u first? (I doubt their shaver is new and clean or not?!) then after the 彩光, will they clean up your skin? I want to change to mongkok too, so can you tell me more about it? Are their rooms clean?
Lilypie Baby PicLilypie Baby Ticker

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

大宅

好媽媽勳章

ming2,

麻煩你,我想要有關旺角分店同埋你個consultant
的資料,可否pm我,ths!

With GOD all things are possible.

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

洋房

ming2,
我去tst就唔係甘ok la, 因

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

洋房

ming2 , patbee216,
我都係tst做彩光(只係做加拿大), 佢地都係屈我買支"防毛液", 跟住一個星期左右, ming2同我講佢mk冇叫佢買, 所以我即刻打去總公司投訴佢地的手法, 跟住轉咗俾 tst 另一位同事跟進, 佢話支"防毛液"價值$450, 不如送番 2次 facial俾我, 當時我拒絕, 因為一件事還一件事, 冇可能用 2次 facial 換一支"防毛液", 變相咪屈我買, 結果我要求退錢, 依家仲等緊張支票.
至於做彩光的情序(個人感覺):
1)用濕紙巾抹(加拿大)
2)第一次做(有毛的地方) 先用挮刀清除毛毛
3)塗上凍 gel
4)彩光
5)用一至兩張紙巾抹走凍 gel
6)嘖一下"防毛液"
完成~~

另外我做咗兩次, 做第二次的時候, 我數住每邊大概做15下, 你地有冇數呀??

洋房

patbee216,
你需要總公司聯絡人(投訴) 的直線電話號碼嗎?
如果情況未能滿意, 可以嘗試打電話去消費者委員會投訴你的案件

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

洋房

其實毛毛多少同打0既次數會有唔同, 視乎多與少, 我只係無聊數下咋~~~
哈哈哈哈

民房

我做了兩次d毛好似仲留響毛孔內(d毛雖然nut左),毛孔好明顯,有無辦法?

民房

其實咁多人需要做脫毛..咁有冇人諗過投資搞返間
助人自助o下呢??

我個人都有諗過下架!!
而且我以前係養和做過激光脫毛..都要六千蚊次
佢o地係五五分賬..都貴啦! 做過鐘又收多我成二千蚊
激死.

民房

ming2,

我都想要d details, pls pm at:

[email protected]

thanks!

水晶宮

醒目開學勳章 畀面勳章

知道激光脫毛係最Work的, 但想知彩光和柔光在脫毛方面的分別, 邊樣好D?
孩子之心有如泥膠,當它還是柔軟可塑時,請好好把握時間,塑造你心中所愛。「忙碌」、「疲倦」永遠不是好借口,孩子大得很快,今日拿不出時間會變成明日的遺憾!

男爵府

畀面勳章

me too.. 去Dermxx做激光,做了一次,下個月做第二次,我都係做underarm和唇毛,諗緊下次去好唔好做埋小腿,因為佢話如果我係呢四次內做另一part,都係計平d,我覺得效果好好,underarm少左毛,又白左好多..

童話 寫道:
我去Dermxx做激光,好貴要~$11000,underarm 送唇毛。佢話如果做埋小腿做total$28000。我唔捨得﹗

每兩個月做一次,total做四次,我做咗兩次,效果好好,而家已經好少毛毛(本來好勁ga﹗),而且連色素都淡埋,唔再烏卒卒,個consultant話係會咁。做完四次之係保一年,即係話一年內有毛毛都會幫我再脫,不過佢話基本上都唔會再生。

[/quote]

大宅

好媽媽勳章

ming2,

已收到pm,ths!
我想問下做underarm大約每隔幾耐做一次,
同埋每次約做幾耐呀?謝謝您!

With GOD all things are possible.

洋房

vita,
thanks so much, I'd called their office and they'd settled my problem la, 之前真係想打去消委

洋房

ming2, vita,

首頁
34567...34

尾頁

跳至