跳至

首頁
23456...59

尾頁

王國長老

2018復活節勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 王國長老 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

原帖由 kb7724 於 10-4-19 11:12 發表
喜歡就好喇.....咁我就安心慢慢整喇
小丑魚你都幫佢兩兄弟整本啦, 連運費都係2百零蚊咋!
thanks, kim & 小丑魚~

我見到maggie果本真係好正呀!
我都好心郁郁,
不過無心機揀相同寫內容
執仔之手 與仔偕老

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

喂, 咁熟唔怕講喎,小魚毛張相得唔得,唔得可再send過
原帖由 kb7724 於 10-4-19 11:21 發表
搵個位呻下, party d 相post咗成個星期, 收得11張 , 仲有得大部分相可以接受, 其他都唔係大頭相, 一係就個樣唔清楚.........係唔係我表達能力有問題呢? 定係有咩原因?? 所以唔好意思, 搵咗頓頓果張黎做sample~

...

大宅

原帖由 kb7724 於 10-4-19 11:21 發表
搵個位呻下, party d 相post咗成個星期, 收得11張 , 仲有得大部分相可以接受, 其他都唔係大頭相, 一係就個樣唔清楚.........係唔係我表達能力有問題呢? 定係有咩原因?? 所以唔好意思, 搵咗頓頓果張黎做sample~

...

Cathy, sorry 呀! 我呢排ot 到傻咗, 很少返去搵虫少 . 虫少又無物大頭相, 見你話 4/26 deadline, 所以想同佢影過囉! (琴日返咗不過又唔記得影! ) 我聽晚返娘家, 會努力搞搞佢嫁啦! 等埋呀唔該!

男爵府

咁樣小虫就少了很多親子時間,希望你OT快些完啦。
原帖由 小虫媽媽 於 10-4-19 14:02 發表

Cathy, sorry 呀! 我呢排ot 到傻咗, 很少返去搵虫少 . 虫少又無物大頭相, 見你話 4/26 deadline, 所以想同佢影過囉! (琴日返咗不過又唔記得影! ) 我聽晚返娘家, 會努力搞搞佢嫁啦! 等埋呀唔該! :yummy ...

男爵府

在FB見到你對腳真是嚇C人
原帖由 叉燒媽 於 10-4-19 13:21 發表

cathy,
香薰園好好玩呀! 玩得幾個阿b都好開心!
果度有兒童遊樂場仔,
又可以餵羊, 餵魚!
bbq場周圍都係水喉,
洗手好方便架!
不過bbq食物呢...如果你揀$80/份果d真係好少野0架咋!
我地揀左$800/pack果d,
8個大人都 ...

大宅

唔急唔急~ 如果deadline前都未收到,我會自己去fb揀架喇! 再唔係就去"露比媽bb聚會相片資料庫", 一定有一張啱心水~
希望你順順利利, 快d完成手上工作!
原帖由 小虫媽媽 於 10-4-19 14:02 發表

Cathy, sorry 呀! 我呢排ot 到傻咗, 很少返去搵虫少 . 虫少又無物大頭相, 見你話 4/26 deadline, 所以想同佢影過囉! (琴日返咗不過又唔記得影! ) 我聽晚返娘家, 會努力搞搞佢嫁啦! 等埋呀唔該! :yummy ...

大宅

已覆你, check email!

原帖由 小丑魚 於 10-4-19 13:30 發表
喂, 咁熟唔怕講喎,小魚毛張相得唔得,唔得可再send過

大宅

原帖由 kb7724 於 10-4-19 23:34 發表
唔急唔急~ 如果deadline前都未收到,我會自己去fb揀架喇! 再唔係就去"露比媽bb聚會相片資料庫", 一定有一張啱心水~
希望你順順利利, 快d完成手上工作!
...

又係WOR! 露比媽真係大把貨WOR!

大宅

原帖由 小虫媽媽 於 10-4-20 01:00 發表

又係WOR! 露比媽真係大把貨WOR!

如果露比媽冇, 我地都可以幫手搵吓...!
http://hk.myblog.yahoo.com/cavenylaw/

大宅

原帖由 cwongkl 於 10-4-20 13:14 發表

一於為定喇! 我搞唔掂就第一時間打鑼求救! thank you all lovely sisters!

大宅

都唔記得子豐爸都有存貨tim~
我幫翁b整緊相書仔, 搵緊細細個幾個月大果d相, 咁我可唔可以幫你手呀?
原帖由 cwongkl 於 10-4-20 13:14 發表

大宅

原帖由 kb7724 於 10-4-20 17:36 發表
都唔記得子豐爸都有存貨tim~
我幫翁b整緊相書仔, 搵緊細細個幾個月大果d相, 咁我可唔可以幫你手呀?

OK!
http://hk.myblog.yahoo.com/cavenylaw/

大宅

thanks~
原帖由 cwongkl 於 10-4-20 22:57 發表

OK!

大宅

姐妹們, 咁靜呀? 呢幾日上黎走幾轉都唔見你地online喎! 5.1有function, 去bbq! 你地安排同bb去邊呀?
唔知suki同小qq點呢?

王國長老

2018復活節勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 王國長老 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

原帖由 kb7724 於 10-4-23 11:45 發表
姐妹們, 咁靜呀? 呢幾日上黎走幾轉都唔見你地online喎! 5.1有function, 去bbq! 你地安排同bb去邊呀?

我地幾時約埋去suki度探小qq呀???
執仔之手 與仔偕老

男爵府

今早好忙呀, 忙完公就忙私喇 睇下度假營有冇位,BOOK定暑假連同哥哥的朋友仔一起入去玩玩。 出年BB都大個, 帶佢地玩玩宿營也可。

大宅

我公司嘢搞到我好忙, 成個朝早都唔得閒打電話返去問侯下虫少, 都係頭先喺街要等飯盒先打到. 唉!

我tue 影虫少d大頭相唔得啦! 跟住琴日見早少少返家, 打開電腦搵相啦, 結果睇黎睇去都係發現桂e幅含淚影帝相最得! 不過無理由生日會用喊相嘛! 真係激c我! 星期六再努力過!!!

大宅

我仲未知個 course 收唔收我, 佢地未覆我, 如果無學返, 我帶埋虫少黎 (1拖1, c6未返到hk) 得唔得呀?

男爵府

虫少咁多相都揀唔到, 呀媽真是要求高。
原帖由 小虫媽媽 於 10-4-23 13:59 發表

我公司嘢搞到我好忙, 成個朝早都唔得閒打電話返去問侯下虫少, 都係頭先喺街要等飯盒先打到. 唉!

我tue 影虫少d大頭相唔得啦! 跟住琴日見早少少返家, 打開電腦搵相啦, 結果睇黎睇去都係發現桂e幅含淚影帝相最得! ...

男爵府

其實我又想來, 但夏天燒嘢食我驚有人會比黑面我睇 , 1516添

首頁
23456...59

尾頁

跳至