論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章

Cebu Pacific 電話一係唔通一係冇人接.請問:

1)網上主頁訂票价錢是否已包機塲稅?

2)好似冇open ticket,如改期可加費幾多辦理,定冇得改,要重新買過張.

大宅

hashtag影視迷勳章

1) 總之俾錢時個價就係全包, 去到機場唔洗再俾, 張ticket會show晒d tax, tkt 幾錢, in details

2)我工人上次趕唔切番黎, 佢自己改左班機, 佢果次要俾成hkd9xx, 不過我無問佢cebu pacific係當佢買過張飛,定係手續費,定係差額..
願BB身體健康

禁止訪問

翡翠宮

原帖由 agneskk 於 10-4-1 13:40 發表
1) 總之俾錢時個價就係全包, 去到機場唔洗再俾, 張ticket會show晒d tax, tkt 幾錢, in details

2)我工人上次趕唔切番黎, 佢自己改左班機, 佢果次要俾成hkd9xx, 不過我無問佢cebu pacific係當佢買過張飛,定係手續費, ...

Thank you both. 我就係唔想打咁多個人資料後,按confirm先見真价錢...咁你意思即係佢seach出來的票價係未包税?

翡翠宮

up. does anyone know?

複式洋房

有冇人知呀?

大宅

hashtag影視迷勳章

通常search出黎個係票價only, tax, service charges...etc, 你要去多幾個step先見到..
你打d rubbish 資料就可以睇到, 好快嫁咋.. 唔洗係到等人答啦...
願BB身體健康

複式洋房

原帖由 agneskk 於 10-4-5 12:37 發表
通常search出黎個係票價only, tax, service charges...etc, 你要去多幾個step先見到..
你打d rubbish 資料就可以睇到, 好快嫁咋.. 唔洗係到等人答啦...

Ok, I will try.

咁請問改機票日期得唔得,因有人話罰200左右,又有人話要重新買. Cebu個電話我打左一週,一係長响一係冇人聽.

子爵府

係咪上網價錢會平過去office訂架, 我可能上佢office訂

大宅

I want to know also.

原帖由 healtheworld 於 10-4-6 20:57 發表
係咪上網價錢會平過去office訂架, 我可能上佢office訂

大宅

我年幾前買過,係去佢公司買的(覺得穩陣D),價錢同上網買一樣.
佢個電話係長期都沒人聽.

禁止訪問

大宅

咁上OFFICE買係即刻出機票OR出換票証?

禁止訪問

伯爵府

我傳真我的姓及電話號碼給該公司,職員在兩天內致電回覆我。
HONG KONG
    Room 407, 4th Floor, Mirror Tower,
    61 Mody Road, TsimShaTsui East, Kowloon, Hong Kong
    Tel: (852) 2722-0609
    Fax:(852) 2722-1993

http://www.cebupacificair.com/contact/international-sales-offices.html

原帖由 jasmine4711 於 10-4-5 18:36 發表

Ok, I will try.

咁請問改機票日期得唔得,因有人話罰200左右,又有人話要重新買. Cebu個電話我打左一週,一係長响一係冇人聽.

民房

Cebu Pacific (5J) 應該可以向 travel agent 訂, 因我之前查過...佢地話可以的...安全過自己上網訂...

男爵府

佢個電話癈架, 直接上佢尖沙咀office買啦.

別墅

請問如上Office買是否只需要帶工人的合約就可以?

公爵府

好媽媽勳章

我上網買
佢票種唔同, 改期價錢就唔同
我買promo fare比工人, no show張票就作廢, 當重新買
如果係special rate, 就可以補錢改日期, 但唔知幾錢
如果係regular rate改期, 就應該係補$200嗰隻, 但價錢似乎同Philippine Airline差不多

之前我同我個travel agent傾過, 佢可以用網上總價+$100手續費, 應該都仲有效. 如果有需要大家可以PM我, 我比個contact你.

** 利益申報 : 我只係經呢間travel agent訂公司出差的機票酒店, 係大agent, 平就唔會係最平啦.

大宅

我見到個website,3百幾 for one way ticket,咁平??

首頁

尾頁

跳至