使用意見

跳至

首頁

尾頁
*YSL* 該用戶已被刪除

版主

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

如由會員自行加減賬號,在BK管理上可能會造成不便。至於你希望刪除「*YSL*」這個賬號,讓我跟管理員反影吧。

管理員

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 2016畫展勳章 夏天玩到顛 +3金熱血 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

帳號已被刪除.

大臣

原帖由 小草 於 10-4-7 09:48 發表
如由會員自行加減賬號,在BK管理上可能會造成不便。至於你希望刪除「*YSL*」這個賬號,讓我跟管理員反影吧。

大宅

謝謝刪除帳號
但是我在google search上仍可見帳號*ysl*的發言內容
請問可否於貴站資料庫中完全刪除呢?
(請完全刪除*ysl*之電郵地址)謝謝

google的search link如下:
http://www.google.com.hk/search?q=ysl419%40gmail.com&hl=zh-TW&client=firefox-a&hs=Zxb&rls=org.mozilla:zh-TW:official&filter=0

[[i] 本帖最後由 CHOLE72838 於 10-5-5 18:01 編輯 [/i]]

珍珠宮

請問我想删除現有ac重新再開一個ac可以嗎? 謝謝!

首頁

尾頁

跳至