跳至

首頁

尾頁

子爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

hi dizzis,
where did you buy the book? i went to 商務today, but it said 全線冇貨...

原帖由 dazzis 於 10-5-17 00:32 發表
多謝大家提供嘅方法. 四月中, 我買咗一本好書. 我跟隨書上嘅方法, 用咗五日, 成功訓練我BB一覺瞓到天光. 書上重提出很多BB睡覺問題&解決方法. 我之前好想早d答覆大家, 但公司真喺好多嘢做.

現在跟大家分享這本由一 ...

子爵府

回覆 17# dazzis 的文章

thx!
i hope i can find the book... coz my daughter never sleeps well since she was born and she is 13 months now...

子爵府

我買咗本書嘞,唔該晒!
我個囡晚晚會都叫/喊,一俾返個奶咀佢就會靜,但一晚會叫好幾次...
早幾日同佢介奶咀,宜家唔駛用奶咀訓覺,不過夜晚都仲係喊,有時會喊足一個鐘...
希望慢慢會好d啦....

原帖由 dazzis 於 10-5-28 00:52 發表
曾高, are you able to find the book? If not, have a try at ebay, they should have it =)

子爵府

仲係進步當中,未完全可以一晚訓天光...

原帖由 dazzis 於 10-6-28 01:56 發表
曾高, 你個囡囡瞓覺有冇好d呀?

首頁

尾頁

跳至