懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

別墅

上星期六, 見到有少少流啡, 一次咁大把, 痛過2次(唔regular既), 但之後無痛無流乜都無。
尋日, 有啲流啡, 去廁所有少量血絲, 無痛過。
今日, 流粉紅gel, 去廁所都有, 多咗血絲, 2次, 但又係無痛, 到而家都無事....

明天下午覆診, 係咪可以留番覆診問醫生, 唔駛入院住? 睇其他媽咪講, 唔痛就會比人趕番出嚟...我去仁安生, 呢幾日紅日產科門診同埋醫生都不在院, 打去都係普通門診, 乜都唔識答我...

究竟點架? 係咪見紅唔等於生得? 好煩惱! 上之係好明顯好多血, 又會痛, 今次陰啲陰啲咁....可以點?

別墅

子宮擴張都會陰陰痛架喎

我懷孕到而家都有痛, 但唔係成日痛, 通常坐得耐就會有D痛

我之前都見過紅, 都有痛, 如果你唔係流血流好多, 係唔洗入院, 係屋企BED REST就OK, 最少BED REST 一星期, 唔見紅/啡先可以返工

原帖由 gwengwen 於 6-4-2010 23:51 發表
上星期六, 見到有少少流啡, 一次咁大把, 痛過2次(唔regular既), 但之後無痛無流乜都無。
尋日, 有啲流啡, 去廁所有少量血絲, 無痛過。
今日, 流粉紅gel, 去廁所都有, 多咗血絲, 2次, 但又係無痛, 到而家都無事....

...

別墅

返工?
噢...你誤會了, 我38W啦...係都入院生啦, 所以先煩係咪生得之嘛....

侯爵府

開心吸收勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 貢獻勳章

入院信有個電話, 你打去問問, 應該係產科嘅no.嚟架! 仲有, 你仲可以call你個dr 問!

首頁

尾頁

跳至