論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

我見到我個工人(印印)個電話有張相, 同另一個女印印著同一樣的衫, 白恤衫, 打呔, 唔笑, 幾close, 但又唔係close到肯定佢地係les.

我又發現佢個袋有個bear公仔, 聽人講印les鐘意拿住個bb公仔, 咁bear公仔係咪呢?

佢仲會帶耳環, 化粧, 張相係兩個都係短髮.

請各位教下路.

伯爵府

Maybe les....maybe no....

Will that effect her performance? If she is les, at least, she will not go out with boys, you don't need to worry about she will have babies in later stage.

珍珠宮

好媽媽勳章

咁你點解會懷疑佢食煙嘅?? 依你形容我睇唔到佢有比你食煙嘅感覺ar~~

水晶宮

佢唔响度果陣查下佢d野, 褲袋衫袋睇下有無煙仔火機咯

侯爵府

醒目開學勳章

被我摷到我工人有包煙係手袋, 我都有介意過一陣, 因為真係好驚訝佢原來係食煙既, 因為一d都唔搵唔到懷疑既地方.

但後來我同自己講, 我都有屋企人食煙的, so 食煙唔等於係壞人. 同埋我工人做野都ok的, 而平時我又真係完全無聞到佢任何煙味, 那我當睇唔到.

但係同性戀呢樣我就真係接受唔到, 覺得好核突...... 反而呢樣我可能會炒. 若就黎完約就完埋個約便算.

複式洋房

我見到佢個袋入面有煙及火機, 包煙開左的。

唔知係唔係影響工作表現, 佢最近"tum"我個bb女訓覺時講電話, 比我發現左, 後來我收左佢電話, 話以後日頭電話要keep我度, 因為唔係第一次向bb房講電話。

收左電話之後, 發現每日都有7-8個miss call, 又有7-8個sms,呢d唔知同les有冇關羅,真係好煩!

我唔知點樣可以證實佢係咪les,如果係,由於佢要溱我個女,得1歲,我好擔心.

原帖由 吱仔與lo仔 於 10-4-10 10:25 發表
咁你點解會懷疑佢食煙嘅?? 依你形容我睇唔到佢有比你食煙嘅感覺ar~~

複式洋房

我個工人就真係明目張膽啦,我當佢係FD咁傾計,佢同我講佢真係LES,佢係有個女GE,不過個老公同佢個FD一齊左,佢地分開左,O係HK佢有BF(GIRL) GE,不過講真我又唔係幾MIND呢樣野,起碼就真係唔驚佢有左先...至於食煙,佢都有同我講佢係食,不過只係間唔中放假先會食,我聞唔到我又由得佢...不過佢成日都湊緊我B個陣傾電話,我就真係好唔鐘意,講左好多次,不過佢仲係咁,依家SIGN埋份RULES,唔知佢會點...希望佢生性D啦...仲有呀,佢之前好多時O係我訓緊覺O個陣,我依家返PT,好多時O係HM,有時晏晝,佢叫醒我話俾我聽佢要落一落去,衫都已經換好啦,黎通知我一聲咁囉...頭O個一兩次我又由得佢,不過琴日佢又去啦,我就終於頂唔順,罵左佢,佢去左成2HRS,返到黎仲要扮冇野,以為我訓死左,冇COURT到時間...我覺得佢好似想試我底線,依家俾佢試到啦,睇佢仲敢唔敢玩野!
10月23號係預產期,
我諗b仔應該會早少少出世,
最好37-38wks出黎啦~^^

複式洋房

嘩,妳都算好忍得佢喎,成日講電話真係可以warn架,我問過agent只要連續三次犯同樣的錯,而你又出了warning letter,就可以唔駛賠錢即炒,但我都冇出warning letter,因為怕會破壞關係.

別墅

樓主:
我個工人都係les,不過我完全唔mind,我比$請佢黎揍女,最緊要講表現,做得唔好,就算係直既都無用啦,係咪?

洋房

原帖由 琛媽 於 10-4-10 11:13 發表
佢唔响度果陣查下佢d野, 褲袋衫袋睇下有無煙仔火機咯

下...得唔得架

大宅

原帖由 mickylau 於 10-4-12 15:09 發表
樓主:
我個工人都係les,不過我完全唔mind,我比$請佢黎揍女,最緊要講表現,做得唔好,就算係直既都無用啦,係咪?

I just afraid she will touch your daughter

首頁

尾頁

跳至