想生BB

跳至

首頁

尾頁

大宅

今日 day 30 啦, 我又心急用晨尿去 test 下, 點知又係白雪雪, 其實真係有 d 唔開心, c6 都見我樣都變埋, 不過 m 小姐仲未妮搵我, 又無任何谷 m 特徵, 我仲有無機會 bingo 呀?????

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

加油!一日未黎m,一日都仲有機會!

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

平時cycle 幾多日?

禁止訪問

好媽媽勳章

大宅

我今日day 29,心急用晨尿check棒棒都係白雪雪,真係越來越失望呀..雖然m小姐未黎,但係越來越感覺今個月唔會bingo,未有谷m感覺,我d同事話叫我relex d,但等bingo既日子真係好漫長呀..有冇姐妹要真係m小姐冇黎果日先check到呢?

大宅

我好明白你心情..我今日都day29啊....日日都好似精神失常咁..用紅d check..過幾個鐘又check一次睇下有無深d色..-_-"..
綠d又日日朝早晨尿check...都係無野睇...><
c6都叫我放鬆d..但真係控制唔度架ma...
原帖由 加魚 於 2010-4-10 11:21 發表
今日 day 30 啦, 我又心急用晨尿去 test 下, 點知又係白雪雪, 其實真係有 d 唔開心, c6 都見我樣都變埋, 不過 m 小姐仲未妮搵我, 又無任何谷 m 特徵, 我仲有無機會 bingo 呀????? ...

大宅

太緊張會影響bingo架.....為左要bingo, 大家一定要放鬆d, 加油

大宅

多謝各位呀, 同埋一起等緊 bingo 的 sis 呀!! 尋日我去睇醫生 (普通科醫生), 佢都話要 m 遲左個幾兩個星期先 check 到架, 佢仲祝我成功!! 所以, 大家耐心 d 等下啦!!

大宅

成妳貴言 ~~~
原帖由 大笨豬 於 10-4-10 12:12 發表
放鬆心情就會有驚喜~~~~~

大宅

平時 cycle 28-33 啦, 不過前兩個月心情太緊張, 所以都唔太準, 今個月其實心情巳回復正常架啦! 因我有 d 朋友 m 遲左 1 日都 check 到, 我咪心急 lor!!
原帖由 miffymiffy 於 10-4-10 11:58 發表
平時cycle 幾多日?

首頁

尾頁

跳至