跳至

首頁

尾頁

別墅

阿女最近好鍾意唱歌仔, 由早唱到晚, 有無媽咪個b都鍾意唱歌?

男爵府

我個B呢排都會唱一二句, 唔係成日聽到, 但係聽到覺得幾好聽!!

別墅

我個仔成日都鐘意走去琴行彈鋼琴, 希望佢第時真係鐘意啦, 因為佢阿媽我當年都好鐘意但屋企冇錢比我學..

洋房

我囡睇到廣告,唱歌 / 有音樂 , 佢都會唱歌同扭扭下petpet .... 好好笑 !

複式洋房

原帖由 shanbleung 於 10-4-13 11:05 發表
我囡睇到廣告,唱歌 / 有音樂 , 佢都會唱歌同扭扭下petpet .... 好好笑 !

我個B女都是一樣,似模似樣添,好搞笑,,,宜家都識好多野,但沒耐性貪新鮮

別墅

遲d我地可以組個bb合唱團, 哈哈一,齊唱下歌

子爵府

好媽媽勳章

有呀.. 唱左一排啦.. the abc songs. 唱到好清楚..另外. ybcr 個d.. 唱到一舊舊.. 但知佢唱咩歌既...

disney 個d. 都唱得ok.. 有時唱remix. 呢首一句, 個首一句.

複式洋房

你個B幾大呀,唱ABC 梗嘞
原帖由 pipip929 於 10-4-16 12:28 發表
有呀.. 唱左一排啦.. the abc songs. 唱到好清楚..另外. ybcr 個d.. 唱到一舊舊.. 但知佢唱咩歌既...

disney 個d. 都唱得ok.. 有時唱remix. 呢首一句, 個首一句.

子爵府

好媽媽勳章

原帖由 yufang 於 10-4-17 13:02 發表
你個B幾大呀,唱ABC 梗嘞

我係0810 bb 囉.. 聽disnxxy 隻dvd...學架..

隻dvd d 歌好易上口...佢最like abc song

大宅

a
原帖由 pipip929 於 10-4-19 09:49 發表

我係0810 bb 囉.. 聽disnxxy 隻dvd...學架..

隻dvd d 歌好易上口...佢最like abc song

我阿囡又係睇disney隻免費dvd學識唱abc song呀, 第一句最清楚, 之後果d會leeleelurlur加間中幾個英文字母, 最攪笑係佢唱到 LMNOP果句係會跟返首歌個拍子唱快d架! wakakakaka!

子爵府

好媽媽勳章

佢係咁唱的...

Ai B C D E F Ge..
H I J Kit L low M O P
Q our S T U V
W X Y n C
Lound I song D ABC
Wung U com n sing with Me..

hahahha

男爵府

原帖由 pipip929 於 10-4-19 16:23 發表
佢係咁唱的...

Ai B C D E F Ge..
H I J Kit L low M O P
Q our S T U V
W X Y n C
Lound I song D ABC
Wung U com n sing with Me..

hahahha

成首唱晒出離呀??? 超勁!! 我聽過我個女唱得最叻個首係do ri mi, 都係唱到so 嗰句, 不過中間都係唱唔正, 頭尾就好清楚.

首頁

尾頁

跳至