跳至

首頁

尾頁

大宅

畀面勳章

各位已報名"0905 牛”1”大派對" 既Mami & Daddy 請注意:

我地既party將會於龍堡國際賓館舉行! 詳情如下:

店名:龍堡國際賓館
地址:香港九龍尖沙咀柯士甸道8號
網址:http://www.bpih.com.hk/en/page/meeting_banqueting.html
日期:2010年05月21日, 星期五
時間:11:30 - 15:30
形式:自助餐形式
價錢:$180 (大,小中,菲,印 同價-簡稱"A") + 雜費 $150 (以每個家庭計算)

由於05月檔期非常"爆",我地要儘快集資落訂,場地方面才可作實。希望大家可以合作!

現請各位已報名正選醒B既Mami & Daddy於2010年04月16日前尊照以下提示入數:

繳費處資料:
Option 1:
銀行: HSBC 滙豐銀行
Account No: 544-203409-001
戶口名: Ho Kit Fong
Option 2:
銀行: Hang Seng Bank 恒生銀行
Account No: 383-660073-668
戶口名: Cheung Lai King

應繳金額: 請到呢度查詢http://spreadsheets.google.com/ccc?key=0Apm5_8-uY6KFdGxRUUJLLW81aUJFQzh4elItckVfZnc&hl=zh_TW (尾數都要入架, 尾數是要嚟識別入數人身份, 所以係非常重要)

入數後並請email 到[email protected]通知工作人員覆核,subject 請註明0905 牛”1”大派對繳款資料 (bk name)", 我地會儘快email回覆已繳款項作實。

電郵例子:
Subject: 0905 牛”1”大派對繳款資料 (ganda)

電郵內容:

1) bk名 ganda
2) 報名人數 2A2B
3) 已繳款項 $690.01
4) 繳款日期 12/04/2010
5) 入賬戶口 恒生

各位可去呢度http://spreadsheets.google.com/c ... Qzh4elItckVfZnc&;hl=zh_TW 查詢自己的應繳款項及繳款狀況。

如果未能於限期前(16/04/2010)入數,你的名額將被列入waiting list並自動由waiting list名單最前者補上。

換句話說,waiting list名單暫時無需繳費,直到工作人員以電郵通知繳費為準。

最後重申,一經報名及入數,如到時未能出席,將不會發還費用。

男爵府

好媽媽勳章

回覆 1# kumkum1708 的文章

唔好意思,入唔到個spreadsheet,可否再登過呢?

複式洋房

不好意思, 因為那條Link我開不到, 請問可否email給我呢? 謝謝! [email protected]

大宅

我都入唔到條link, 我唔知自己係咪正選啊

大宅

好媽媽勳章

我亦都看不到spreadsheet, 可否email給我
[email protected]
thanks~

複式洋房

sorry i cant check what's the exact amt as per attached link, can you pls tell...thanks

原帖由 kumkum1708 於 10-4-12 15:39 發表
各位已報名"0905 牛”1”大派對" 既Mami & Daddy 請注意:

網址:http://www.bpih.com.hk/en/page/meeting_banquetin ...

別墅

我都入吾到spreadsheets...
另外,我想問下有無免費泊車 ? thanks !

原帖由 kumkum1708 於 10-4-12 15:39 發表

網址:http://www.bpih.com.hk/en/page/meeting_banquetin ...

大宅

不好意思,
spreadsheet那條Link我開不到, 可否email給我? 謝謝!

大宅

畀面勳章

我也看不到.......
請也E-MAIL給我,THX!!!!!

男爵府

5.21 FRI係假期嗎? FU 旦??
仲有無waiting list?

大宅

我都開唔到個Worksheet, 麻煩email比我呀

子爵府

2024年龍年勳章 減齡達人勳章 2018復活節勳章 好媽媽勳章 睛靈勳章

kumkum1708, 我想問在電郵例子的內容(3)中, 已繳款項是否有錯?是否應為$180(A)+$180(A)+$150(雜費)+$0.01(編號)=$510.01

電郵例子:
Subject: 0905 牛”1”大派對繳款資料 (ganda)

電郵內容:

1) bk名 ganda
2) 報名人數 2A2B
3) 已繳款項 $690.01
4) 繳款日期 12/04/2010
5) 入賬戶口 恒生

複式洋房

I can't see the link! Pls. Email to

複式洋房

Mail: [email protected]

大宅

畀面勳章

唔好意思, 我入唔到條LINK, 可唔可以E_MAIL個SPEADSHEET 比我。

E_MAIL : [email protected]

大宅

畀面勳章

多謝咁多位靚媽提醒,請大家用以下呢條link參考:

http://spreadsheets.google.com/c ... kVfZnc&hl=zh_TW

大宅

推推推推推

大宅

原帖由 mandalau 於 10-4-13 00:45 發表
kumkum1708, 我想問在電郵例子的內容(3)中, 已繳款項是否有錯?是否應為$180(A)+$180(A)+$150(雜費)+$0.01(編號)=$510.01

電郵例子:

電郵內容:

1) bk名 ...

Thanks mandalau 提醒

複式洋房

$已入hsbc, pls check..thanks

大宅

原帖由 妹仔b 於 10-4-16 19:20 發表
$已入hsbc, pls check..thanks

記得send email. Thanks.

首頁

尾頁

跳至