婦女醫護

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

如題, 有無醫生睇開可以介紹? 價錢?唔該.

珊瑚宮

邵國華DJ,是舌癌,但他睇威爾斯.是可以打去癌協問下.
玩具萬歲!

洋房

原帖由 lky3107 於 10-4-13 11:49 發表

上次我同爸爸看九龍城家庭科西醫,佢醫德好好叫傅鑑蘇醫生,係家庭醫學教授,佢做初步檢查$400,有懷疑便立即轉介我爸爸到仁安醫院專科,效率好快,成個過程一星期搞掂,前後使左$3,000左右,好彩無事,真係嚇死

伯爵府

你爸爸無事就好啦.

我終於擔心咗二日, 上網搵到個醫生係報紙發表過專業意見, 咁我就走咗上去 check, 佢話初步唔係, 如果二個星期有變化才去覆診. 唔洗五份鐘$800. 暫時無事.

看完醫生先放心咋. 真係病向 "錢" 中醫.

原帖由 beautybaby2010 於 10-4-17 18:31 發表

上次我同爸爸看九龍城家庭科西醫,佢醫德好好叫傅鑑蘇醫生,係家庭醫學教授,佢做初步檢查$400,有懷疑便立即轉介我爸爸到仁安醫院專科,效率好快,成個過程一星期搞掂,前後使左$3,000左右,好彩無事,真係嚇死 ...

大宅

原帖由 lky3107 於 10-4-13 11:49 發表

我認為可以睇外科醫生,因他們可以直接睇到你是否要做手術。我介紹我睇開的外科醫生給你,如果真的不是他的專業內,他可以介紹合適的醫生給你。他的醫務中心很有規規,有很多不同科目的醫生,和很大的化驗及檢查中心,等你不用周圍走。而林醫生的收費都不是太貴。
林啟昌醫生(外科)
電話:23661888(尖沙咀)

伯爵府

真係唔該曬妳呀, 我會留下他的資料, 有咩事就搵佢啦.
原帖由 peggy319 於 10-4-18 01:35 發表

我認為可以睇外科醫生,因他們可以直接睇到你是否要做手術。我介紹我睇開的外科醫生給你,如果真的不是他的專業內,他可以介紹合適的醫生給你。他的醫務中心很有規規,有很多不同科目的醫生,和很大的化驗及檢查中心,等你不用 ...

男爵府

原帖由 lky3107 於 10-4-17 19:24 發表
你爸爸無事就好啦.

我終於擔心咗二日, 上網搵到個醫生係報紙發表過專業意見, 咁我就走咗上去 check, 佢話初步唔係, 如果二個星期有變化才去覆診. 唔洗五份鐘$800. 暫時無事.

看完醫生先放心咋. 真係病向 "錢" ...

係唔係睇o左荃灣廣安醫院o既謝醫生呀 ?
你快樂,所以我快樂 !!!

首頁

尾頁

跳至