美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

我係demes做緊.

全腿$27,000送upper lip

underarm+bikini送手指位同眉心(本身係送upper lip.不過我之前已有)$16,000

會員介紹減$500.

男爵府

我都唔捨得架,不過當你見到大腿一點點的時候,就好想睇下可以點樣整走D點點。我個時做HKD6K/次已經係10年前,個時唔識得格價,又唔知有咩途徑可以做,又諗住係醫生做會安全D,咪貴都照做囉,做左幾次效果都係麻麻,係變XD度又俾多次錢做左一年至搞掂小腿。而家我唔捨得用咁多錢喇,如果有平平地咪做多次大腿,冇就算喇,反正都一把年紀,唔會成日著短裙/短褲。

不過我剛剛係屋企樓下見到有間公司做緊優惠,佢話係激光脫毛,又有d心郁添~

原帖由 joe33 於 10-5-12 10:06 發表

做完激光之後會無哂d一點點架!
我係dermes度做的, 俾個參考你, 佢地做腿個價好似係咁.
全腿$45000(多送3個位置)
大腿 $35000 (多送3個位置)
小腿 $30000 (多送2個位置)
好似係咁的, 會員介紹再減$500.
其實你已經 ...

別墅

我喺MUSEE做了一次, 就出少了許多, 今個星期五再做第二次. 我join左$888任脫的plan. 幫我做個sales都好有禮貌, 但係第一日見簽合約嗰個就好唔得, 而且佢地的時間又難約, 勝在價錢抵.
:-D

男爵府

原帖由 byj 於 22-5-2010 15:36 發表
我喺MUSEE做了一次, 就出少了許多, 今個星期五再做第二次. 我join左$888任脫的plan. 幫我做個sales都好有禮貌, 但係第一日見簽合約嗰個就好唔得, 而且佢地的時間又難約, 勝在價錢抵. ...

我都有join, 但musee成日都full booking, 如果想約到心水時間真係要今日做完就即刻約埋下次個期

大宅

回覆 1# silence莓 的文章

因為而O架太多人去啦, 好多人都BOOK 唔到.. 有興趣可以試下CASE 激光, Underarm $6230 ... 永久MA..

珍珠宮

原帖由 joe33 於 10-5-12 10:06 發表

做完激光之後會無哂d一點點架!
我係dermes度做的, 俾個參考你, 佢地做腿個價好似係咁.
全腿$45000(多送3個位置)
大腿 $35000 (多送3個位置)
小腿 $30000 (多送2個位置)
好似係咁的, 會員介紹再減$500.
其實你已經 ...

seems very expensive

複式洋房

係出面脫毛, 真係太貴...
朋友介紹, 叫我去北角一個醫生到做激光脫腳毛. $8000渣!!
我之前都係到search過, 都幾多人去搵呢個醫生做彩光呀, 脫疣呀.....etc
但北角對我黎講, 真係太遠啦................

男爵府

原帖由 silence莓 於 10-5-23 01:26 發表

我都有join, 但musee成日都full booking, 如果想約到心水時間真係要今日做完就即刻約埋下次個期

$888 係邊part ?同埋係用彩光定激光?

大宅

畀面勳章 BK Milk勳章

我最近都JOIN左變靚X減肥呀!不過D女仔都有叫我買脫毛,仲話咩$100 WO,,我心大心細,唔知係唔係要買好多。咁你係變靚X做覺得好唔好呀?係唔係真係有效果呀?你個D一點點又係咩黎GA???

原帖由 於 10-5-11 23:30 發表
我幾年前係x靚D度做過彩光Full leg(HKD10K一年全脫), 再之前係醫生度做過幾次小腿HKD6K/次,可能因為咁,所以再係x靚D度做完成至見到小腿有效果,但大腿都仲有好多一點點,而家唔知點算好,唔知做大腿激光要幾多錢呢? ...

禁止訪問

男爵府

Musee ok ga. I only did twice for underarm and now only a few hair left. Real $888. No extra charge.they work like a factory. the girls are ok.

as long as you fixed the date of appointment and arrive according to the time, no problem. but if you need to change date after appointment of course there may be some trouble.

首頁

尾頁

跳至